[錶撚入]擺底你地戴緊既錶2

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
各巴打點睇ginault 哩個牌子
有無人買過

好似出咗新款,藍圈金字

好肉酸

個人覺得好似白面靚啲
不過黑色都唔錯
大家覺得tissot 既CHRONO XL - T1166173605700屌唔屌得過
同埋佢用瑞士原廠石英機芯,其實好定唔好?

大家覺得tissot 既CHRONO XL - T1166173605700屌唔屌得過

幾錢?幾靚仔

幾錢?幾靚仔

上網睇好似3k左右
我諗住呢幾日落去Tissot睇

我都覺得呢隻新款好好J

個人覺得好似白面靚啲
不過黑色都唔錯

想問吓 erroyl 埋單俾錢係咪一定要用 aud 冇得用 usd 㗎 ?

個人覺得好似白面靚啲
不過黑色都唔錯

想問吓 erroyl 埋單俾錢係咪一定要用 aud 冇得用 usd 㗎 ?

係阿

小王子算唔算iwc最受歡迎最多人買既錶?

以前唔知
呢隻377714出咗之後真係賣極都有
舊年8月之前都仲入一錶難求

以前唔知

呢個價位,的確吸引

以前唔知

呢個價位,的確吸引

3萬到係抵玩

依隻錶係乜牌子?

依隻錶係乜牌子?

stowa

依隻錶係乜牌子?

stowa

岩岩睇番 我隻90LE

發覺到佢個避震竟然係用incabloc , 而普通版係用etachocs

而我知eta 2824-2 好似一早轉左用etachocs

Btw,有啲驚喜

有冇ching知道呢隻大概幾錢

日曆個位好流,係咪假嘢嚟㗎

係喎

依隻錶係乜牌子?

stowa

岩岩睇番 我隻90LE

發覺到佢個避震竟然係用incabloc , 而普通版係用etachocs

而我知eta 2824-2 好似一早轉左用etachocs

Btw,有啲驚喜

原來有咁嘅分別 我果隻係handwinding用2804, 搵下係咩避震先

係喎

係咪轉緊日期咋

係喎

係咪轉緊日期咋

雖然可能係角度問題,20 25 30三個位對到離晒罩喎

係喎

係咪轉緊日期咋

雖然可能係角度問題,20 25 30三個位對到離晒罩喎

IWC無出過呢隻款 正常有日期就會取代咗個6字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞