[錶撚入]擺底你地戴緊既錶2

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
大家覺得nomos如何 有興趣買佢隻Orion38 見官網差不多2皮
大家覺得nomos如何 有興趣買佢隻Orion38 見官網差不多2皮

Nomos幾靚仔
我㨂咗metro

見到有錶行

【率先預售】💯✈️✈️✈️
型號:126600 (43mm)
本公司售價:💰💰💰💰💰HK$111,000

認真真心唔明點解值11萬 有11萬我真心唔明做咩唔加小小買AP, 或者再加小小其實牌子, 11萬買隻咁大SIZE的潛水錶, 真心唔明值D咩. [本身真心唔LIKE大圈圈錶款]

你唔洗明,心頭好既野人人唔同

Nomos幾靚仔
我㨂咗metro

德國 bauhaus 真係簡單得嚟又有 detail 位叫人俾錢

Nomos幾靚仔
我㨂咗metro

德國 bauhaus 真係簡單得嚟又有 detail 位叫人俾錢

same

窮到窿帶精工
見到有錶行

【率先預售】💯✈️✈️✈️
型號:126600 (43mm)
本公司售價:💰💰💰💰💰HK$111,000

認真真心唔明點解值11萬 有11萬我真心唔明做咩唔加小小買AP, 或者再加小小其實牌子, 11萬買隻咁大SIZE的潛水錶, 真心唔明值D咩. [本身真心唔LIKE大圈圈錶款]

你問我我情願揀返1650,深潛加乜春嘢放大鏡

Nomos幾靚仔
我㨂咗metro

same

巴打呢隻有得睇power reserve

我都幼
自己鐘意就得啦

但係iwc d自家芯好貴

去 montrez fb 睇睇先,佢係香港實鋪

Montrez隻紅bb想屌

新款兩萬左右真係差唔多同級玩晒

我想屌舊款

一朶花,多個故事
一個芯,多30個鐘 pr
真係好難揀

新款

換埋iwc原裝啡帶

來來去去都的5一隻

一隻打十隻

換埋iwc原裝啡帶

佢D原裝帶入面近皮膚果面係膠來賀係幾好. 耐用D.

原裝係santoni

換埋iwc原裝啡帶

原裝係santoni

師兄識貨, 不過原裝葡七黑帶唔係SANTONI, 玫瑰金果款先係(買唔起 ), 但我又覺得葡七都係襯啡帶好好多, 所以配返

換埋iwc原裝啡帶

原裝係santoni

師兄識貨, 不過原裝葡七黑帶唔係SANTONI, 玫瑰金果款先係(買唔起 ), 但我又覺得葡七都係襯啡帶好好多, 所以配返

咩價位?
有無配埋個原廠扣?

我都幼
自己鐘意就得啦

但係iwc d自家芯好貴

去 montrez fb 睇睇先,佢係香港實鋪

Montrez隻紅bb想屌

新款兩萬左右真係差唔多同級玩晒

我想屌舊款

一朶花,多個故事
一個芯,多30個鐘 pr
真係好難揀

新款

真心唔錯。

其實377714條santoni 帶襟唔襟帶
好似依排天氣咁熱 日日戴既話
會唔會好快發臭打柴
會唔會好快發臭打柴

日日戴都有咩喎
返屋企用亁布抺吓放喺邊風地方就得啦
一般男性戴到45mm 47mm都頂得住嘅

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

幾錢?好靚

30左右掛, 我估. 唔知價...

梗係唔駛啦
白金/玫瑰金年曆折咗就30頭
我呢啲入門款
會唔會好快發臭打柴

日日戴都冇咩喎
返屋企用亁布抺吓放喺邊風地方就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞