[錶撚入]擺底你地戴緊既錶2

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
想買oris 65

btw oris 啲錶 quality 掂唔掂,見香港都好似有 55 拆

聽講就不過不失,但我對sw200無乜信心,我估唔到新錶落地兩日就卡住唔行
雖然依家整返就每日都好順,誤差都不大

我又無壞喎嗰隻

冇壞
舊年8月到而家仲好健康,仲好準

買咗五年做好正常,不過起前女友度,無打算收返

之前睇話nomos手動上鏈個d易壞
其實香港係咪有nomos代理 定walkin 東方買算

我見外國網買平港行成皮
但又唔係咁放心外國網買

過日本買都抵,可以考慮下

點解香港買貴咁多?

nomos 隻ahoi,問過香港折後都要二萬一,日本萬八就有
原因就要等其他熟行巴打解釋

二萬一咁平
定係你問果隻係冇swing system?

我見外國網買平港行成皮
但又唔係咁放心外國網買

點解香港買貴咁多?

nomos 隻ahoi,問過香港折後都要二萬一,日本萬八就有

二萬一咁平

舊款ahoi,的確無nomos swing system

https://youtu.be/J-U5py4a368
有無師兄有留意呢隻叫hidden time watch
我成日想搵係邊到有得買 但搵極都搵唔到
有無巴絲知呢隻錶既消息
各位巴打有無黑鋼錶推介,隻錶壞左

我見外國網買平港行成皮
但又唔係咁放心外國網買

點解香港買貴咁多?

二萬一咁平

個swing system值唔值一皮
有同冇分別大唔大

Overseas!

我見外國網買平港行成皮
但又唔係咁放心外國網買

點解香港買貴咁多?

二萬一咁平

個swing system值唔值一皮
有同冇分別大唔大

http://forums.watchuseek.com/f2/does-nomos-swing-system-offer-any-advantage-2641033.html
參考下
六千尾買隻 montblanc smartwatch 會唔會不如留返黎執藥冇咁嬲?

Vintage 50s IWC
我自己試過36 datejust, 著裇衫上手唔會話好細既
但casual wear 短衫短褲就好似帶緊老母隻錶咁 由其依家女人都帶deepsea
其實我得6吋零手碗
我自己試過36 datejust, 著裇衫上手唔會話好細既
但casual wear 短衫短褲就好似帶緊老母隻錶咁 由其依家女人都帶deepsea
其實我得6吋零手碗

帶dayjust 2

之前喺隔離post睇中咗呢隻
藍針 日曆自動錶
但見有人話佢嗰隻慢咗5分鐘就打消咗念頭
有冇巴絲有類似款推介

換返完裝皮帶扮斯文

藍針 日曆自動錶
有冇巴絲有類似款推介

幾耐慢5分鐘先

藍針 日曆自動錶
有冇巴絲有類似款推介

幾耐慢5分鐘先

買依隻囉 實掂

藍針 日曆自動錶
有冇巴絲有類似款推介

幾耐慢5分鐘先

買依隻囉 實掂

貴好多

藍針 日曆自動錶
有冇巴絲有類似款推介

幾耐慢5分鐘先

買依隻囉 實掂

貴好多

https://youtu.be/nA_FoSrZ6EU
我鍾意藍面多d
利申:無錢買

Tudor Heritage Black Bay Dark
水貨23k起
自家芯加單紅,幾好j

Tudor Heritage Black Bay Dark
水貨23k起
自家芯加單紅,幾好j

呢隻正野
屌隻edox又壞,sw200永不錄用呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞