[錶撚入]擺底你地戴緊既錶2

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
生晒銹

How much?

買嗰陣六千幾,但依隻香港版黎應該無晒,普通版就去炮台山問下

無rolex入唔入得來。。。

屌打rolex撚

Rolex 撚可能唔知係咩嘢嚟呢

江山輸盡

去過AD試,真係幾靚仔
可惜入面10皮+(雖然有7折)

自問買唔起

之前喺隔離post睇中咗呢隻
藍針 日曆自動錶
但見有人話佢嗰隻慢咗5分鐘就打消咗念頭
有冇巴絲有類似款推介

幾耐慢5分鐘先

買依隻囉 實掂

貴好多

呢隻幾銀

之前喺隔離post睇中咗呢隻
藍針 日曆自動錶
但見有人話佢嗰隻慢咗5分鐘就打消咗念頭
有冇巴絲有類似款推介

幾耐慢5分鐘先

買依隻囉 實掂

貴好多

呢隻幾銀

折左6萬幾7萬到啦

屌打rolex撚

江山輸盡

去過AD試,真係幾靚仔

得七五

巴打買得呢啲唔爭在啦

屌打rolex撚

江山輸盡

去過AD試,真係幾靚仔

得七五

巴打買得呢啲唔爭在啦

即係七八皮有overseas?

利申,唔知價
求吓啲撈粉唔好玩死埋呢個 post 啦
你要罰抄
「Rolex係地上最強嘅,IWC、FRANCK MULLER、Vacheron Constantin、Audemars Piguet嗰啲全部都係垃圾」100次,佢地就會滿意地離開。
求吓啲撈粉唔好玩死埋呢個 post 啦
你要罰抄
「Rolex係地上最強嘅,IWC、FRANCK MULLER、Vacheron Constantin、Audemars Piguet嗰啲全部都係垃圾」100次,佢地就會滿意地離開。

錯啦巴打
勞係海陸空都最強
你唔見香討好多「終於儲齊海陸空」post咩
nomos上鏈帶左成個月 會行快左10幾秒係咪正常
btw nonos metro

成個月先快10幾秒?

成個月先快10幾秒?

我隻 cw 行 eta 手鏈一日都快十秒

成個月先快10幾秒?

約數 因為我唔係日日帶 有時唔會帶唔會上
一星期可能上3次到

屌打rolex撚

江山輸盡

去過AD試,真係幾靚仔

得七五

巴打買得呢啲唔爭在啦

認真買果下有諗過不如加小小上PP, 但好似加多十皮買錶, 身家同人工都未去到呢個價位, 好似OVER左.

但買VC, 又好似唔太抵, 呢隻真係買左好似預無咩二手市場, 雖則買左都唔打算賣,

但買ROLEX又唔鐘意, 又唔想比炒價買地通, SOSAD.

舊撈

屌打rolex撚

江山輸盡

去過AD試,真係幾靚仔

得七五

巴打買得呢啲唔爭在啦

認真買果下有諗過不如加小小上PP, 但好似加多十皮買錶, 身家同人工都未去到呢個價位, 好似OVER左.

但買VC, 又好似唔太抵, 呢隻真係買左好似預無咩二手市場, 雖則買左都唔打算賣,

但買ROLEX又唔鐘意, 又唔想比炒價買地通, SOSAD.

我同巴打剛好相反
睇過VC
覺得係靚,尤其classic嗰款

但係又唔想要手動
睇睇吓研究埋pp...最後就入咗坑

江山輸盡

去過AD試,真係幾靚仔

得七五

巴打買得呢啲唔爭在啦

我同巴打剛好相反
睇過VC
覺得係靚,尤其classic嗰款

但係又唔想要手動
睇睇吓研究埋pp...最後就入咗坑

如果要我買PP我諗身家剩值要上1000萬以上, 或者去到月入10萬先有得諗.

所以家下唔可以諗PP, SOSAD,

雖則認真我覺得加多十萬鬆買PP CP值會高好多, 又保值又成, VC真係買左預唔賣出去. PP多個選擇權.

不過日常用錶, 怪有講究恰如其份

最緊要自己鍾意
反正都係戴俾自己睇
By the way 我都冇撈

就去外國一年,要放係屋企人到一年

就去外國一年,要放係屋企人到一年

我老豆都帶緊呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞