[錶撚入]擺底你地戴緊既錶2

1001 回覆
12 Like 13 Dislike

睇尼你日日都戴佢喎

新屎坑嘛

紅色衫呢

屌,咁熱點著

巴打好似好矮

睇尼你日日都戴佢喎

新屎坑嘛

紅色衫呢

屌,咁熱點著

巴打好似好矮

咁都俾你發現到

睇尼你日日都戴佢喎

新屎坑嘛

紅色衫呢

屌,咁熱點著

巴打好似好矮

咁都俾你發現到

連登有冇人帶波爾Ball?
香港係咪冇地方賣

靚到
幾錢
買咩畢業禮物俾自己好 主要返工用
利申絲
利申絲

利申絲

利申絲

筆值?

無人戴而種錶
新手一問,大家點睇tissot?

我今年都入左隻Tissot CDT 其實佢質素的確幾好,又多款揀,性價比高,幾岩新手戴

師兄個款幾多錢?我都想搵多隻錶返工戴

我嗰隻Tissot CDT買咗8千幾蚊,都幾抵玩
利申絲

筆值?

30k 到啦 dream watch 係chopard happy diamond sport
利申絲

筆值?

30k 到啦 dream watch 係chopard happy diamond sport

留意下Iwc

無人戴而種錶

早半年一街都係Garmin Fenix 3
利申絲

筆值?

蕭邦這個系列算出名,錶面有幾粒石仔走來走去
我嗰隻Tissot CDT買咗8千幾蚊,都幾抵玩[/quote]

多謝師兄,望落都幾易襯衫,等我上網睇下先
我嗰隻Tissot CDT買咗8千幾蚊,都幾抵玩

多謝師兄,望落都幾易襯衫,等我上網睇下先 [/quote]
好大隻
利申絲

筆值?

留意下Iwc

唔鍾意
利申絲

筆值?

蕭邦這個系列算出名,錶面有幾粒石仔走來走去

係呀好特別 不過啲鑽石碌黎碌去有d嘈
太貴喇可能以後再買啦 好似60k+

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞