[錶撚入]擺底你地戴緊既錶2

1001 回覆
12 Like 13 Dislike

其實 iwc 同勞個款都差幾遠,點解會覺得勞就值得儲多少少呢
其實 iwc 都有自家芯,好似大飛嗰啲,甚至月相都唔會差過勞嘅

要不是我手幼,大飛絕對會係我嘅心水

我都幼
自己鐘意就得啦

但係iwc d自家芯好貴

去 montrez fb 睇睇先,佢係香港實鋪

Montrez隻紅bb想屌

想問Montreal 依間信唔信得過
近排想買返隻萄七

正啊

montrez?水貨舖黎講算貴,好像是
一般男性戴到45mm 47mm都頂得住嘅

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

我都幼
自己鐘意就得啦

但係iwc d自家芯好貴

去 montrez fb 睇睇先,佢係香港實鋪

Montrez隻紅bb想屌

想問Montreal 依間信唔信得過
近排想買返隻萄七

正啊

montrez?水貨舖黎講算貴,好像是

用iPhone成日打錯字
巴打有無邊間推介 想買萄七好耐

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

留翻發左達先買
近排唔掂要放錶,去當鋪放定去錶行放好D?
利申無盒無單
近排唔掂要放錶,去當鋪放定去錶行放好D?
利申無盒無單

https://t.me/Nam0428
[img]圖片網址[/img]

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

好正40mm至41mm剛剛好。真心唔明再大點大

下一隻想買左圓形無咁sport的款的pp

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

Iwc萬年曆 葡萄牙靚好多 我覺得

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

你呢隻專門店好似都係廿幾萬 , 葡萄牙果隻都係wo

我過42mm都太大

40mm

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

呢隻

我過42mm都太大

40mm

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

你嗰隻係咪白金?
我見親都係350000定價喎
可能認錯

40mm

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

你嗰隻係咪白金?
可能認錯

30萬up果隻 個月相位係有分別 下半截唔會係iwc 成個圈都係月相 (如果我無記錯)

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

你嗰隻係咪白金?
可能認錯

30萬up果隻 個月相位係有分別 下半截唔會係iwc 成個圈都係月相 (如果我無記錯)

https://mobile.iwc.com/portugieser-perpetual-calendar/
呢隻白金
應該貴過我嗰隻鋼啦

舊圖
大咪大囉冇所謂啦

呢隻平好多啊

你嗰隻係咪白金?
可能認錯

https://mobile.iwc.com/portugieser-perpetual-calendar/
呢隻白金
應該貴過我嗰隻鋼啦

巴打比較高手 應該我睇錯

呢隻灰面靚到震

點解變咗打橫㗎自膠
我想問整錶邊度整好?

太大

非一般男性就頂得住

我過42mm都太大

40mm

幾錢?好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞