寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......【3】

1001 回覆
946 Like 8 Dislike
lm
留名
結果文呢
文呢
.等左成晚
推post嘅巴打 每一個都好感激你地 因為多得你地推 多人睇 先更有動力出文
特別係推得好勁嘅 更感謝
如果可以留言可以短啲 (除非係感想啦 )你隻手唔洗禁得咁辛苦 其他人又唔會碌咁長 兩全其美
再次感激推post嘅大家

仲感佢老母咩 屌柒佢地啦
全部block哂
push
推個啲可唔可以唔好痴撚左線咁瘋狂出icon
你推長啲唔會等於快啲1001架喎

咪係,搞到我好眼花
樓豬呢?而家都未有文
邊啲仆街負皮
真係想知負皮嘅人係咩心態
放學後,我又再次被李老師罰去教員室外罰企。

回到課室時,整個課室的同學都回家了,只有小藍正一個人在窗邊。

「你罰完啦?」她看見我回來後就問。

「.....係呀,攰死我啦!」

「邊個叫你成日亂咁嚟。」小藍問:「嗯......你好鍾意乜野都公開架咩?」

小藍一定又以為我是故意這樣做,在全班面前約她。

上次的事,不關我事呀,是阿明。

這一次又是那個阿浩的問題,把我的紙條傳給老師。

真是有苦說不清。

「咁我無理由話係約李老師嘛,我都唔係想約佢。」我解釋道。

「咁你想約邊個?」小藍走近一步。

「當然係妳啦!」

「你唔洗約你個師妹咩?」小藍問。
「妳夠唔搵妳個讀書樹?」

「我同佢都無野!」

「咁我夠係。」

「係咩......人地寫埋信埋你啵。」我留意到小藍又不自覺地扁嘴。

「妳都可以寫畀我架。」我笑說。

「無人想寫畀你!」她收捨好書包,就準備離開課室。

「妳專登等我架?」

「唔係,我羽毛球訓練!」說罷她就離開課室。

慢著,她還未回答我,到底聖誕節可不可以?

我馬上追出走廊,隔著長走廊我大叫:「喂!」

她轉頭問:「做咩呀?」

「咁......個答覆係點呀?」

「答咗你啦!」她說完就走。

吓?

有嗎?

我搔著頭回課室,怎樣想都想不通。

何時她有回答過我?

抱著滿頭不解,我收捨書包時,卻發現有一張紙條連著書本一起。

媽阿 呢part d回憶出曬黎 甜到呢
白痴仔
屌好撚甜
屌你睇到眼濕濕......青春呀
屌好mk
好sweet呀
又live左
樓主快d快d
媽啊好青春啊
點解我要讀男校
媽啊好青春啊
點解我要讀男校

男校都可以咖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞