寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......【3】

1001 回覆
946 Like 8 Dislike
推post加速

「問題係我拍拖度,我都唔知做咩要哩個時候拍拖,根本就係自殺!」他激動地說。

現場氣氛尷尬得很,連班上其他人也嚇呆。

「咁你想點呀?」

「我想分手。」

sad end咗個配角
不過又啱嘅
我都見過好幾個中同捱唔過dse同jupas
live
她拿著我的試卷,如虎望著羊的眼神,才把試卷遞給我說:「63分,進步咗啵。」

「多謝老師!」

「今次仲講唔講粗口呀?」

「This one great!」

「返去啦你。」

她再叫下一個同學;「阿明,今次做咩退步咗嘅?」

「吓......?」

「今次得82,你平時唔係咁架啵。」

阿明拿著試卷的樣子很沮喪,似乎有點不能接受。

「下次努力返啲啦,近期見你上堂都好似懶散咗,咁好可能影響你揀大學。」

「唔該老師......」

其實阿明不止數學科,整體成績也退步。

這使他的心情極度受影響,午餐時連飯也不願吃,只望著窗口發呆。

「喂阿明唔好唔開心啦,下次再努力返咪得囉。」我拍拍他的肩膀。

「一次啫。」阿程說。

「唔係囉,你地唔明。」他低頭說。

「唔明咪講到明囉。」

「個問題都唔係度!」阿明說。

「咁係邊度?」

「問題係我拍拖度,我都唔知做咩要哩個時候拍拖,根本就係自殺!」他激動地說。

「咁你想點呀?」

「我想分手。」

個問題係個制度 無拿拿諗起
Live##
一睇就停唔到
一個鐘就追哂1

好好睇 西樓加油
Live
留名支持
主角身邊既人通常sad end
曾經都有人親手畫咗張多啦A夢聖誕卡俾我
不過係朋友送
見到個句白痴仔同表情真係
中學啲回憶出晒黎
她拿著我的試卷,如虎望著羊的眼神,才把試卷遞給我說:「63分,進步咗啵。」

「多謝老師!」

「今次仲講唔講粗口呀?」

「This one great!」

「返去啦你。」

她再叫下一個同學;「阿明,今次做咩退步咗嘅?」

「吓......?」

「今次得82,你平時唔係咁架啵。」

阿明拿著試卷的樣子很沮喪,似乎有點不能接受。

「下次努力返啲啦,近期見你上堂都好似懶散咗,咁好可能影響你揀大學。」

「唔該老師......」

其實阿明不止數學科,整體成績也退步。

這使他的心情極度受影響,午餐時連飯也不願吃,只望著窗口發呆。

「喂阿明唔好唔開心啦,下次再努力返咪得囉。」我拍拍他的肩膀。

「一次啫。」阿程說。

「唔係囉,你地唔明。」他低頭說。

「唔明咪講到明囉。」

「個問題都唔係度!」阿明說。

「咁係邊度?」

「咁你想點呀?」

「我想分手。」

個問題係個制度 無拿拿諗起

我都係
push 就考dse
push 就考dse

温書啦仲推post
this one great
應該上到左U又係come on james
講真,上到大學唔少窮女學生都比啲有錢仔食晒,呢個係事實,有啲野唔係努力就改變到

Sorry阻到大家睇文
push 就考dse

温書啦仲推post

溫書啦傻鳩 仲上連登
冇睇兩,三日已經差啲追唔翻個post
西樓兄 更新情報
岩岩追埋2 唔想咁快live
比左正皮同推緊po啦再唔快d就打到你真係變白痴仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞