‎‎PS4機主討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一開始見到隻鷹,仲以為係ubi game嚟添
RDR2 玩到主角死左

轉主角....
今日開始玩2015 連開頭寫「簡單」既比賽都好難玩既
隻Game係咁架?定我有咩miss左?
唔知今次一開頭3條友,
玩左一排 架車又快 地圖又難睇 條路旁邊成日有啲撞唔飛既野令你炒車 炒車多過飛車 玩到燥
開頭應該唔難玩喎
你而家覺得個難度喺邊?
等後日p5r
我都唔知 我係youtube睇人打 人地90 100都可以明顯快過電腦車 一起步就追過晒電腦 而我要渣到180左右先直路追到
唔好撞邊,個罰速好嚴重
同埋玩多幾次留意吓電腦邊個位置會特別快
喺嗰啲位先用加速
但真係好奇怪 好似一開game 去餐廳果場
一開始係直路 我見人110已經第一 NPC好慢
而我自己玩 一開始渣110左右係完全追唔到
成條直路要去到190先追到NPC
我只係覺得NPC架車好快
有時直線路個地圖會show 條z 路出黎
有時會突然出現對頭車 你避就會失控撞牆
Restart 又會load 返去start point 㩒多次 你直接restart 咪得囉
想轉車又要返屋企轉
真係好煩好on9
咁2015 定pay back 好玩啲?
你係咪呢排先玩?覺唔覺得d npc好快
故事一開始講佢地去搵Fd同去餐廳
我Youtube睇過幾個人都係渣到110 120就追到
我要180 190先可以過到佢地 係呢二場比賽
我Restart左幾次 連一次一秒第一都未試過
二隻都係3 40 我揀左2015 對上次玩NFS應該係PS2
Plash Speed
無玩過p5但想玩p5s
係咪最好玩埋p5先
ps4 slim wifi係咪好弱雞 5g訊號好差
玩P5R啦,聽日出,今日好似有偷跑
我覺得ok wo 除左wifi後再remote play係會廢d
control特價

新手想問個白痴問題

因為想買雙點醫院,但PS Store就話佢係英文版,但佢最後又加多句會送中文特典。咁想問下佢個特典係唔係同佢同時間出架?

唔想買完,原來又要等一排先有中文
買得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞