‎‎PS4機主討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
生化RE2
有 留tg?
我都想收生化危機2 重製
尋日去好景搵都冇
天選之人先會有code
開定幾個新AC
等下次抽中
幾錢
想問之前DL左shadow of tomb raider個demo,咁而家想買佢隻game,要買完全版定個dlc就開得番?因為佢個demo等於DL曬隻game
想問下依家官網買到既係咪得ps4 slim同ps4 pro
想依家入返部,見到新年有優惠去到2/2
隻龍珠XV2好似幾抵買
而家得返呢2隻 舊版厚機已經冇再賣 同埋最好買pro bundle版抵玩
應該都會買pro,其實有咩分別,見佢話可以用高d畫質玩,但係我屋企果部唔係4k電視
想問下依家官網買到既係咪得ps4 slim同ps4 pro
想依家入返部,見到新年有優惠去到2/2
而家得返呢2隻 舊版厚機已經冇再賣 同埋最好買pro bundle版抵玩
應該都會買pro,其實有咩分別,見佢話可以用高d畫質玩,但係我屋企果部唔係4k電視
係咪係yahoo store果到買完自取就ok
pro 30fps 4k 60fps 1080p
the crew 2評價點樣,見特價諗緊買唔買好
點都買pro啦
slim玩game有d會lag
新機主報到,想問有咩online 槍game好玩?
apex認真
唔想玩食飯驚 cod嗰啲冇人玩?
battlefield? 共雪不了
其實係咪好多game都無60fps
巫師3 我轉左1080p 都好似行30fps咁
borderland?
呢層就唔清楚 理論上係上到60fps 但有機會drop都未定 但點都好過slim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞