‎‎PS4機主討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我估有機會係傳聞中10月
雖然歷代PS console都未試過11月前launch
不過Black Friday前大量鋪貨既話,就可以唔比叉盒有翻身既機會
邊度訂?
fb唔講幾時開訂
官網突然開賣一分鐘都已經無晒
yahoo又唔開
而家係咪7仔ok買12個月既卡佢個code就自動係12+4 唔洗入2張?
係~你係佢指定日期前入code就會12+4!
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
手持舊機想換pro會唔會好戇鳩
已買
唔會啦 如果你玩mhw 個d唔換點玩啊
Same here...
啱啱先買咗$6xx Game
唉...
我決定到2月3日先比錢買
上個月先買mhw 眼都殘

但今年都已經等到ps5
呢d頭不停轉角度既game 30fps想玩死自己咩
想問下witcher3 遊戲時間大約幾耐?
玩唔掂仁王 畢幫 dark soul 係咪可以skip 得依隻?
等乜鬼丫,有需要就買嫁啦
更何況ps5 正式發售時都隨時未必搶到,就算搶到,第一代既機隨時又有問題
你預起碼過百個鐘啦
昆特牌同side quests你會忍唔住用左好多時間喺果度
呢隻唔係soul likes game嚟
戰鬥難度唔高你一定玩到,dlc個boss除外
另外建議你買goty版,會包埋兩隻dlc
想問問過年啲game鋪係咪9成唔開
想買返隻生化危機玩玩
生化幾呀
新年優惠想買下game
Dragon ball Fighter Z評價如何?
有2個版本,係咪買平果個都得
Season pass 1包第一季DLC
咁唔公平
唔係個個有code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞