‎‎PS4機主討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
隻狼好難玩啊
FB個PS4二手group又俾人騎劫咗
慢慢玩先 希望唔會棄game
【PS Plus 2019 十二月免費遊戲 🎮】
2019年年末呈獻:兩款精選PS4遊戲供PS Plus會員免費下載遊玩🌟
[放送期間:12月4日至1月7日]

▪ 機甲戰記 狂勢展開:Titanfall 2 🤖
▪ 機車極限 魔力全開:Monster Energy Supercross 🏍

好唔好玩
戰神$103低屌到

本身就好玩
呢個價少boss戰或嘍囉重覆都值
買左隻狼 戰神遲下先 d game積左好多喇
p5我都係開正個頭咋.... horizon 巫師3未玩dlc skyrim 底特律 sleeping dog 蘿拉 etc. 真係唔返工唔訓都玩唔晒
好多都係見平就買左先 變相擺多過玩
p5抵玩 好似話可以玩70至80個鍾 不過我嫌d對白太on9 畫公仔要畫出腸咁
Titanfall 2
巫師3好玩 同埋人設都好順眼 世界觀好正
dlc先係精粹
真 我玩完普通版都特登買返隻完整版
P5 坐底一百個鐘,BTW 巴打如果多game 未清等佢出P5R 先買
p5年中買左喇 都係玩左十幾個鍾就擺埋一邊先 我覺得幾好玩 劇情都做得唔錯 畫面係我鍾意既風格 音樂都好
琴晚開黎打左個鍾咋 我唔係會瘋狂打1隻到尾既人 我通常打1個鍾到就轉game 不過已經死左5次
就係比佢殺左5次 跟住太嬲熄機沖涼冷靜下
細boss都咁難打 後面點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞