‎‎PS4機主討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
等PS10 到時做到可part住C朗個仔玩體感足球, 依家練定差唔多
好玩呀
故事寫得唔錯,由唔知做乜鳩到係你腦入面慢慢成件事成型,都幾出人意表
美術風格唔駛講,正到出汁
但戰鬥就睇人,而且佢normal已經算幾難玩,唔開以冇腦玩
我玩到最後都頂唔順轉到最易爽玩睇埋個結局算,因為玩一場都太多野要處理好鬼累
我都因為美術風格有留意呢隻
咁巴打你打左幾耐爆機呀?
關卡數目好似唔係太多咁??
150蚊買左火影4合1
30個鐘左右,難度除咗最後幾關都係玩normal
主線有31關,casual同norma個難度已經差好遠,唔知hard幾難玩
淨係想睇故仔可以玩casual,應該可以快啲爆機
爆咗機仲有啲free關卡,不過我冇諗住玩就唔知有幾多關啦
我啱啱更新左部ps4嘅firmware,之後忽然自己熄機,之後就開唔到機。
依家㩒開機掣之後會咇一聲,閃幾次藍燈,又熄翻機,完全冇畫面。
有冇巴打知可以點搞?
散熱壞左邊到有得整
頭先更到一半都死咗機,開返機入咗安全mode話boot唔到叫我上返官網dl update file
好彩再開機又無事,暫時唔敢update firmware
我安全mode都入唔到,佢一開機就不斷閃藍燈,乜畫面都冇,閃左廿幾三十秒就會自己熄機。但佢喺嗰三十秒內又可以入到碟出到碟,唔知係底版壞定點
我試過插左隻官網1.1gb嗰個update file入去,都係唔得,你係用400mb嗰個,定1.1gb嗰個update file?
Update有問題果啲係7.00升上去定再舊少少
櫻大戰中文 邊到平 幾銀 ????
等中文
雲呢拿果d 2d美術再唔支持下就會連佢最後呢一間都死埋
佢安全mode叫我dl 重新安裝系統嗰個file,好彩最後無事,玩緊嗰堆save我未backup
今日白金咗,隻game資訊量好鬼多睇到頭都爆,起初五百幾蚊買咗好肉赤,爆完機又覺得物有所值
可惜佢呢類玩法好難引人買,日本過五萬睇嚟都勉強
而家冇乜廠敢2D手繪game一整整幾年
人設又咁jable
美術風格正唔正真係睇人,我個人認為之前隻魔龍寶冠個女戰士認真趕客
十三衛兵個戰鬥好似好簡陋咁
唔用得
要跟返地區
最靚都係奧丁領域
魔龍寶冠啲女太重口味
唔該曬,最後開左個US AC換隻game
唔知聖誕psn會籍會唔會又有優惠
通常新年有12+3,唔急可以等埋
31號就完
Gundam Breaker 3 BREAK EDITION 史低$112
(唔係New果隻)
好唔好玩
自由度都幾高,單機打都夠力慢慢打上去,如果本身鍾意玩呢個系列嘅其實都玩得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞