‎‎PS4機主討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問壞手制未過保養拎去sony整
係咪要單同埋個手制盒 THANKS
副廠制 有冇推介?
原裝制 一年換一個
全部壞anglog 自動飄移
生化奇兵好唔好玩?
係咪恐怖game黎
2月ps plus免費GAME

Bioshock: The Collection
The Sims 4
VR Game: Firewall Zero Hour
有冇咁SAD一年壞一個
我嗰隻用左5年先 anglog 自動飄移
真 可能玩fifa 太大力
好好玩
唔係恐怖game但第一集氣氛幾恐怖下
得英文
單機單打或多人好玩過連線

連線太多人衝LEVEL, 反而享受唔到自己研究配SKILL 同埋玩任務既樂趣
2013年左右買既PS4
以前得個擺字, 冇乜玩
而家得閒少少打返多D
心郁郁想換隻SSD 入去

而家先換SSD 是咪不智?
而家都仲唔換就真係不智喇
仲諗住佢捱唔到幾耐, 又少開, 一直無搞
一陣去腦場睇下先, 有冇邊個牌子推介呀?
我用隻 team 3d lite 咋 平平地夠用啦 已經同之前係另一個世界
要換喇 我本身買隻ssd係諗住放入電腦 諗諗下換落ps4都好 一換真係爽好多
好~
陣間去睇下
1tb 700蚊都唔駛 好抵玩 不過我買左500 都夠用
Sims 4 以前玩好Lag
半年前買左隻原廠制已經飄緊
仲要張單放左係銀包一直唔記得攞返出黎搞到甩曬色,都唔知sony 比唔比我claim 保
反而跟機出果隻成5年有多都未壞
手制個盒冇掉呀嘛?帶埋張單同埋個盒去銀城12/F同佢哋傾下啦!
無乜字要睇同埋頭兩集好易理解
除咗load得慢啲重有咩問題
用android remote play係咪唔可以用手制
【🌟PlayStation Plus會員專屬 —— 2020年2月免費遊戲🎮】
三款人氣遊戲強勢登陸PS Plus🔥
你的PS4和PS VR準備好了嗎❓

▪ 生化奇兵來襲▶ BioShock: The Collection⚔️
▪ 打造你的人生▶ The Sims 4🏠
🌟 本月額外追加PS VR遊戲▶Firewall Zero Hour🔫

立即加入PS Plus • 玩盡各款精彩遊戲❗

正!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞