而家d 00後mk妹係咪已經唔知咩係閃字?

303 回覆
294 Like 10 Dislike
好掛住msn呀 可以同人玩嘅踩地雷
不斷上線下線再上線想某人會見到而say聲hi
Xanga

status 係播緊av

中學有條友睇av唔記得熄 全部fd都知佢睇緊av狂震佢 都算 有個仆街仔screenshot完print左疊番學校派街坊 從此之後佢就叫Av_

好撚狗但好撚好笑
有冇人用過青蛙個個貼圖
我都mk過
自己美化個blog同xanga, 入語法搵素材
有個網叫雄之網頁 好多教學
你講開 d記憶返晒黎
仲有尼奧寵物 蕃薯寶寶 小校園 教育城

嗚呀媽呀雄之網頁簡直係我人生嘅啟蒙者
細個跟佢啲語法整下xanga 網頁仔
大個真係走左去讀it做it狗
仲記得個網主叫別問我是誰

btw雖然諗起以前整過啲柒頭閃字banner都有啲不堪回首
但其實又有小小自豪自己嘅自學能力

尼奧仲有玩 有語法參考真係學到好多野 果陣整blog仔真係好有成功感

連尼奧寵物個user lookup都可以玩語法整一餐,4隻寵物個page又會整勁耐
好撚mk 果陣仲有好多閃圖 好多人唔識打中文用閃圖
好撚記得 個陣唔識整, d人好多放係論壇個簽夠
一次最多可以send 5個閃字
樓豬以前係辣殺MK

sorlo
有冇人可以整閃字telegram sticker

有冇人用過青蛙個個貼圖

青蛙係咪講緊佢

想當年仲識整閃字
會上貓貓論壇

sticker整唔到gif
有個gif係有個卡通男仔合埋眼up頭
通常都係set做「55」、「555」咁上下 有冇人記得

我記得,好似係翹埋手架

好想再玩過 睇住自己暗戀既人online 再睇佢既status 同佢玩踩地雷
Xanga語法會睇雄之網頁
閃字素材有個橙色既forum c字頭唔記得點串
係一個叫backup2010嘅folder搵到堆表情同通話記錄睇到好唔開心,以前每一晚都可以同d網上識既戰友日日吹到兩三點,然後番學補眠無限loop,好多已經失去晒聯絡
Iphone3GS 一出真係改變左好多野

sticker整唔到gif

係wor
唯有自己down黎係telegram用啦
好懷念
整落一大堆閃字banner
依加好似已經無細路玩呢d野
仲有以前既台灣論壇 twbbs
好懷念
仲記得裝msn plus句status可以整做其他顏色

個名都可以整唔同色 仲有漸變色
好似連msn個版面都整到透明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞