而家d 00後mk妹係咪已經唔知咩係閃字?

303 回覆
294 Like 10 Dislike
自己美化個blog同xanga, 入語法搵素材
有個網叫雄之網頁 好多教學
你講開 d記憶返晒黎
仲有尼奧寵物 蕃薯寶寶 小校園 教育城

嗚呀媽呀雄之網頁簡直係我人生嘅啟蒙者
細個跟佢啲語法整下xanga 網頁仔
大個真係走左去讀it做it狗
仲記得個網主叫別問我是誰

btw雖然諗起以前整過啲柒頭閃字banner都有啲不堪回首
但其實又有小小自豪自己嘅自學能力

尼奧仲有玩 有語法參考真係學到好多野 果陣整blog仔真係好有成功感

Neopet 仲玩緊 日日走去拎哂賺錢嘅就算
有無人記得風之論壇

我記得湯川學
有個gif係有個卡通男仔合埋眼up頭
通常都係set做「55」、「555」咁上下 有冇人記得

我記得,好似係翹埋手架

好勁 咁都搵到
細個因為整閃字慢慢學識整gif圖,之後學埋ps

屌一樣 多得有閃字 先學識ps
好懷念
童年回憶
死mk好撚型牙?

牙你老母
睇到眼痛
以前學閃字氹女
結果學識整gif檔
仲有可以顯示自己聽緊咩歌
好懷念啊
自己美化個blog同xanga, 入語法搵素材
有個網叫雄之網頁 好多教學
你講開 d記憶返晒黎
仲有尼奧寵物 蕃薯寶寶 小校園 教育城

而家諗返 果陣為左整靚個xanga 會用CSS語法 而家已經唔識整
小學果陣成日上蕃薯籐 小校園 已經覺得好好玩
我小學果陣成日整閃宇 logo banner
仲有xx江湖 ,大撚把閃字
下輩孖 隻想做
好掛住msn時期 同fd子瘋狂sd on9閃字

好懷念
msn可以同fd一齊玩小遊戲 好正
仲有 個陣仲好興自己開論壇玩 我仲記得我成日去我個fd個論壇玩
同埋有張gif圖係寫話咩download緊個毒 跟住%係咁加 驚到即刻熄左msn 之後先知圖黎

上面有
msn可以同fd一齊玩小遊戲 好正
仲有 個陣仲好興自己開論壇玩 我仲記得我成日去我個fd個論壇玩

我中學嗰班有個論壇
9up得多可以儲分
儲分儲得多可以進行啲寵物
(≧∇≦) 凸^-^凸 ( ;´Д`)

仲有一堆顏文字
閃字依家已經冇見過人整
特登上論壇DOWN閃底
整圖嗰啲BANNER,ICON重有大把人整 00後都有
閃字依家已經冇見過人整
特登上論壇DOWN閃底
整圖嗰啲BANNER,ICON重有大把人整 00後都有

佢地去曬邊
以前d咩pinklove 貓貓都死曬
Xange
status 係播緊av

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞