而家d 00後mk妹係咪已經唔知咩係閃字?

303 回覆
294 Like 10 Dislike
細個識整,仲係唔記得咩論壇開post幫人整

去論壇睇教學整

唔係有個網可以一秒convert做閃字咩
懷念
一大段嗰啲反而好少用,草得多係單字嗰種
小學雞嗰陣貪得意草左一大堆
每個字都閃

後來發現好撚煩,啲字忽大忽細隻隻唔同色好柒就del鳩曬
自己美化個blog同xanga, 入語法搵素材
有個網叫雄之網頁 好多教學
你講開 d記憶返晒黎
仲有尼奧寵物 蕃薯寶寶 小校園 教育城
青蛙仔表情有冇人記得

記得,細細粒 好可愛

用d青蛙仔 拼做「屌」字send比人
拼左勁耐
你講開 d記憶返晒黎

屌你啲語法痴撚線
撳right click 就pop up 幾萬個視窗

個陣整左好多放晒上Xanga
大大話話都差唔多11年了
想當年msn晚晚有十四條女搵我
依加。。。
btw堅係專一

who fucking cares?
細個因為整閃字慢慢學識整gif圖,之後學埋ps

一樣
個時為左整靚個qooza 同xanga 去學個啲code
整中完好有滿足感
閃字個啲又喺自學 好多回憶湧出黎
好掛住msn
有無人記得風之論壇
好記得有個咩咩閃字機 唔知依加仲有冇
Msn 以前我用某個符號,永遠喺人地個list度都係最頂
你講開 d記憶返晒黎

雄之網頁 一講即記得
仲有隻mouse移到去邊d閃字就跟住去邊
以前整好多放上網比人download
學識左整gif
由小學開始整圖
閃字、banner、icon、gif
細個日日係論壇流連
仲係論壇開店賺壇幣
由小學開始整圖
細個日日係論壇流連
仲係論壇開店賺壇幣

好青春
好掛住msn時期 同fd子瘋狂sd on9閃字

D仔都mk
巧懷念牙
由小學開始整圖
細個日日係論壇流連
仲係論壇開店賺壇幣

好青春

望住貓貓論壇沒落
記得有個論壇叫pinklove
好多人整圖
仲好多人寫愛情故事
屌好懷念
當時係咁整呢D野黎溝女同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞