而家d 00後mk妹係咪已經唔知咩係閃字?

303 回覆
294 Like 10 Dislike
我電腦仲有成堆 以前save落

以前msn好撚中意用
硬係覺得自己高卡士啲
諗起初戀

以前成日整呢啲素材
見到人用會好開心

登入返仲睇到d名
以前學生時代真係好幸福
尤其90年代果班
由小學玩數碼暴龍機 搖搖 陀螺 heat project lf2 好多無聊線上遊戲 放學追動畫 gba ps1 load到碟會勁興興奮
到中學用msn xanga 閃字 xanga icq 連sms同煲電話粥煲到個個月爆分鐘 追香港明星 yes卡 仲試過有一排周街都係nds同psp
究竟宜家d候生係咪得smartphone叫做有d娛樂

星期六日都唔會悶 早上打online game 中午睇電視播周星馳既戲
夜晚又有都搞笑既節目
[member]

原來以前好鐘意用青蛙
[member]

原來以前好鐘意用青蛙

自膠

原來以前好鐘意用青蛙

自膠

呢隻青蛙真係好正
好想同人對玩旋轉泡泡球
好正 回憶返唒黎
好想同人對玩旋轉泡泡球

我前排都勁想玩
搵到有網上單機版
好想同人對玩旋轉泡泡球

我前排都勁想玩
搵到有網上單機版

以前真係一句嘢有一半都係閃字
以前好鐘意黑澀會美眉
就用佢地黎做qooza icon background pic
仲要特登搵點樣可以加佢地啲歌做background music
連個框架都要執好耐

不過佢地宜家應該都變曬啊巫啦
有冇人用過青蛙個個貼圖

青蛙係咪講緊佢

係呀 好鐘意用
嘩 回憶出哂黎 點解以前可以mk成咁
頂 以前真心成日離線住on 捕fd上線
好撚懷念
以前學生時代真係好幸福
尤其90年代果班
由小學玩數碼暴龍機 搖搖 陀螺 heat project lf2 好多無聊線上遊戲 放學追動畫 gba ps1 load到碟會勁興興奮
到中學用msn xanga 閃字 xanga icq 連sms同煲電話粥煲到個個月爆分鐘 追香港明星 yes卡 仲試過有一排周街都係nds同psp
究竟宜家d候生係咪得smartphone叫做有d娛樂

你講既真係全部都有做過
好懷念,同埋以前玩heat project玩到用外掛再執埋
Msn 改
05後應該唔知
同埋開住msn睇av會俾人知架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞