[PS4獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》11月8日發售 集中討論區(6)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我最後都有玩埋落去,但白金就不了
某程度上黎講,係佢個好獨特既世界觀救返隻game
四圍起野、收like、share建築
玩到前中段都唔覺得送貨悶
MOLE同BT理應做遊戲既挑戰點令送貨過程更加有趣
不過下下都一樣,去到中後段就好悶
反而搵位起吊索變左有趣既點
係咪有人要mads食煙圖!
劇透唔該四重加密啦大佬
想問幾多章完?
如果有switch 版就好
起曬格
你班劇透狗禁撚多幾下加密係咪好撚難啊
駛唔駛哥哥上你屋企幫你禁啊屌你老目
認真,戰鬥設計真係有d失望
人地 DQ Builder 都唔係戰鬥為主
但都可以關關Boss 唔同又活用左起野系統黎應對
Death Stranding 戰鬥舖陳真係接近 0 (除左你講個關)
明明MGS個時好多BOSS Fight都好有諗頭
佢地團隊亦一定做到,真係浪費左
係 可能正正依隻game唔係主打動作
所以佢地都係直接copy番mgs個system就算
變相玩起上黎的確唔爽快

但撇除打鬥 其他野都太正 蓋過曬
講真 ps4咁多隻大作 劇情同動作完美嘅
真係一隻手數得曬
(我心目中得batman arkham & tlou)

屌你老味 第一次見到mads嗰場難打到仆街
個aimming本身又廢 啲怪又勁撚煩
次次都係殺咗佢兩次 第三次嗰陣仟人圍死
屌你老味 第一次見到mads嗰場難打到仆街
個aimming本身又廢 啲怪又勁撚煩
次次都係殺咗佢兩次 第三次嗰陣俾人圍死
炸雞
笑到噴飯
thx
但game好似真自己配英文佢講英文個feel好奇怪
日式英文掛 佢又真係日英混血
過橋唔撚俾like
散彈都得 快靚正
步槍不了
一訓醒已經有人起左段highway
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞