[PS4獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》11月8日發售 集中討論區(6)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
之前車死左D搶貨佬無理佢,後來佢話虛爆埋直接game over要我再Load存檔
但load完入去想搵返條屍解決佢果陣又已經消失左

即係點樣,有無手足試過
請問背背嗰塊版幾時有/邊度有upgrade?
我宜家玩到準備上山結,但係我Twitch見D人起南結已經有
乜比人拉都會死架
可能我玩最easy mode所以冇試過
平時遇到bt都係企定定比佢拉再炸死隻大boss算
金bt其實係咩黎
一捉就死
我都係咁
佢話附近濃度高,標記左屍體係地圖,但我完全睇唔到地圖有任何icon
跟住又第二次虛爆,落水回流係咪失敗?因為個BB全黑,中撚晒毒咁
load完條屍唔見左應該係正常
諗諗下如果你個save位係虛爆20秒前既
隻game真係卡死左冇得玩
輕輕一推
講起就嬲,好多game 都係咁,成日用英文字size 顯示中文字,點睇呀大佬
其實英文字一樣咁細....
係咪要儲啲血一槍先死?
標準訂單好似做得極都做唔完咁
唔好淨跑主線,淨跑前期會好辛苦,但都會建議玩到過湖
係啊,瘋狂做支線加夠5星拎
見到個訂單no.去到4,5百,點做呀大佬
仆街!
有一段路所以既素材都係我比, 但點解起完路之後果段路冇我個名??
我都係,淨係見到有人放左d 料入去但冇人起,自己一個由匠人鋪到south knot
一個卡車拎曬成個地圖d 料一個個站咁入去整
好辛酸
暫時我試過虛爆完會有金BT, 一拉即死
咁呢個都算係樂趣,我自己都係咁。不過有一次係個影嗰度搶晒啲材料就擺咗去共享比其他玩家。跟住條公路就去咗好快
拎完5星我就唔會繼續推果個站既支線, 冇意思
咁呢個都算係樂趣,我自己都係咁。不過有一次係個嗰度搶晒啲材料就擺咗去共享比其他玩家。跟住條公路就去咗好快
拎完5星就夠我覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞