[PS4獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》11月8日發售 集中討論區(6)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
要等主線unlock
同ching一樣
過左湖之後一路都未去交返份機密文件
你係地圖禁R3會見到有分區
每區都要解NPC任升好感度先連到網
山結出面個髮夾彎公路真係好on9
到底左上角個NPC係咩黎
北面配送中心出面一直未連到上網
小說家之子 係附近執嘢放入去 就開始有任務 但佢要送好多次先會加入 佢星星到某個位會停 要多幾次先會郁
已經送左幾次貨 千幾個like但係佢卡左係唔滿1粒星個度...
我見人講話起碼送6次
打完嘅意思係俾佢食咗?
咁點跨越焦油帶
岩岩好辛苦行到落左下角
想問自己起嗰D建築物,起咗之後係咪上咗server,我唔玩都會不斷扣耐久?
琴晚先起好曬D飛索
一時時, 佢拉得你遠係唔會爆哂出黎, 但D BT真係好廢, 盡快收佢皮, 爆哂都未必損毀
係有斜果陣跣D, 特別上山, 屌你幾驚成架碌落黎wasted
郁到架, 我上次先郁開左尻彈
39個鐘
仲係第8章
我琴日用左幾個鐘去唔同城市執料去貨車, 一路送貨沿路整公路好撚爽, 我個server都無乜人起路, 其實每個結都大把資源無用, 我拎哂黎起路
Total幾多章,埋尾前使唔使
清晒d支線任先,有無提示
定爆完可以再慢慢解?
其實個系統係點樣SHARE資源?
同一個SESSION有人起左, 之後自己就會有?
好多時都係自己起, 係中間有幾條係人地起
同埋我一直都冇QUIT過GAME, 只有PS4 REST MODE
會唔會其實已經甩晒? 但我又已經登入左SERVER
我意思係D公路
不過起完真係突然有好多LIKE
成十幾萬
以為自己中BUG
我係湖結到匠人係人地起到,之後全新都係有資源係入邊,但未起好,靠自己起埋佢,但依家起到山結市真係無曬料但山結後邊係唔係就無公路?
呢個想問好耐, 有幾段路冇人入素材
全部都係我出資源, 但貢獻者又冇我個名.....
真係唔知點先count....
好似話係分紅
50個鐘, 仲係第5章mama...
起路送貨上晒癮...
懷疑自己有強迫症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞