[PS4獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》11月8日發售 集中討論區(6)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
串曬啲話送貨有乜好玩嘅人
係咁其實我可以照做住啲標準訂單升下據點星星先,到後期先挑戰高級都得?
想問如果平時放工冇太多時間玩
想買返嚟玩easy mode 主力想睇劇情多
咁做值唔值得買?
咁你有無時間睇劇情先
都好長下
我玩緊normal心諗呢隻game所謂既easy究竟係點easy法, 其實最難係地形, 打怪佔得唔多同好易. 難道easy mode地形平坦D?
我打到Episode3 暫時嚟講“普通”一啲都唔難但呢隻game的確幾花時間玩
諗住得閒睇啲 得閒睇啲咋
個劇情係咪真係好正?
咁樣好難搞 我唔想花好多時間喺啲細節位度磨
好多時要另人對一個好角色有深感情就係細節位到培養
不過你淨係送主線任啲貨 其它嘢乜都唔做唔嘢 其實都可以去得快嘅
你忙到點先? 佢啲片閒閒地都睇半鐘以上
正唔正就睇個主題啱唔啱你
生與死 末日下求存 人與人之間嘅連繫
心理 哲學等等都有
我淨係驚個劇情係被人吹捧過大 唔值齋買嚟睇咋
我就係鍾意呢味劇情
佢慢慢代入係要你去感受主角既心態, 佢一心一意只想做個普通既foodpanda步兵,但逐漸被推向救世主既不歸路, 可稱之為Jon Snow外傳
有冇龍母咁正嘅女以身相許先
但有啲劇情都要你去睇啲文字檔案,每篇都幾多字又幾長下,所以都係要你慢慢去感受隻game
啲eamil 日記 舊記錄 全部都係豐富緊個世界
主線劇情就好簡單線性game一樣係片長啲
個結局真係得小島會咁玩
你忙到點先? 佢啲片閒閒地都睇半鐘以上
正唔正就睇個主題啱唔啱你
生與死 末日下求存 人與人之間嘅連繫
心理 哲學等等都有
我就係鍾意呢味劇情
但有啲劇情都要你去睇啲文字檔案,每篇都幾多字又幾長下,所以都係要你慢慢去感受隻game
啲email 日記 舊記錄 全部都係豐富緊個世界
主線劇情就好簡單線性game一樣係片長啲
個結局真係得小島會咁玩
未爆機, 但條友命犯天煞孤星, 唔似Jon多情種
慢慢j下d文件
仲話自己有乳汁,見到都口渴
我前晚見到,駛走左架車,希望幫到下一手
你話其他野比人吹的閪咁都得 唯獨劇情唔得
我見到會揸開架車射爆佢
架大貨車係果個位都幾難出黎,但爆幾下L3佢就自己彈返上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞