中大討論區第四十六回之校園保衛戰

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
我都想知
到底邊篇評論用邊個主義
下年先reg都未遲
寧願等到好tutor先reg 唔好晒左個quota
睇下你pe揀咩
pe難reg啲 定要add嘅course難reg啲
Reg毛姨姨嗰科
late drop嗰原因點寫好?
ul哂上blkboard完sem
Expected Year/Term of Graduation <-- 咩係Term of Graduation?
cusis有寫
HKU law 都有 pass / fail option (本物話唔得不過同學嘈完後改咗)
我地law fac 就堅持唔可以有pass / fail , 話會影響搵工
計,retake完個grade加埋除2
FH HON Hiu Wah 有無人讀過
咁打去rgs問比較好,如果已經有人翻既話,可能佢地內部都會照mark grade, 只係出嚟淨係p/f
有冇人有ugeb/c/d推薦下
reg完想讀個科+pre assign仲有4cre剩
本身有諗住reg 但係個lecturer果班要排waitlist
Fm想問大英係咪上網填form就可以swap到時間?
毒撚嘅話可以試下ugec Lau ching嘅日本流行文化全球化
3cre 唔take attendance 剩係sem尾交1篇assignment1份take home exam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞