[FC?]關於有傳QE墮胎手術

228 回覆
862 Like 24 Dislike
佢仲要話「都係個句」
屌你點可以咁講架。
個女仔受害人你唔知係點,比狗姦完係無可能面對公眾壓力。
而家任何人想圍醫院就係害緊人,都唔知邊個爆咗出嚟。dklm
呢兩個月連登神探係咁開線索帖, 大家都好似變左做私家偵探專心查案咁
其實講咩姐?依定警權大撚過天 班狗一出聲邊有可能唔落?醫院唔落 佢地都照可以打到佢小產。依家揚出嚟嘅就得一個 比狗拉咗姦撚完再打都唔知有幾多個
應該問 可以搵邊個拉?
其實尊重病人私癮係醫護必須要遵守嘅守則
唔單止唔可以唔對外公布
係連其他同事都唔可以
所以就算真係有呢件事係QE發生
都唔代表所有QE既人都知

利申 係第2間醫院做
spin完再spin
柏林仔屈手?
彥琳?
唔記得哂?
冇人話唔合法啊,我意思係應該會去咗瑪麗
[突發] HA secret admin: 已fact check 有被捕女童要墮胎,已取得DNA
https://lih.kg/1701525

俾要FC嘅嗰班撚屌,仲嫌唔夠自己去FC啦

HA secret同Ray分別認證咗事實
屌,又唔記得不推文
班死克狗拉晒去切7火燒變乳J
據你老母所知咩
人地就QE到做傳出黎,你乜柒都唔係學人開防炒車post, 收皮啦

利申:有一手料,單野9成真
點解咁撚假都有人信?
好心你班懶冷靜撚咁撚鐘意fc就自己擴闊下圈子自己搵一手料啦

又要唔撚信自己又唔去了解,乜柒都話自己認為,同班藍絲有乜分別?
咁點解成日要公佈流感人數? 你地好唔尊重病人私隱喎, 你地對流感病人造成2次傷害
都幾肯定係
少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術
https://lih.kg/cdfdoqKZ
#2091 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
721拉晒啲人未有晒片
五個月嚟咁多已證實嘅濫捕濫暴拉咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞