[FC?]關於有傳QE墮胎手術

228 回覆
862 Like 24 Dislike
負皮我留言嘅人又唔引用我留言
因為你哋駁唔到
你哋係咪要靠啲新鮮野先保持到憤怒?
係要關注 但係請由得佢順其自然
現階段希望有關醫護可以保護到涉事手足
善用醫護嘅權力
信左先無死

push
上個禮拜,周同學單嘢仲未發生。我fd知我識啲非醫生醫院院人,急問我有冇黃底醫生,我問多幾句佢先肯答:狗姦女示威者成孕,係佢朋友個朋友。
要搵婦科同心理醫生。
佢得16歲,佢會驚,會唔知點做。
未fc唔好盡信,但千企唔好假設咗係假,個女仔見到會更傷心!

起我底就知我非鬼
屌你老母!
而家未fc,你當佢係假!
萬一係真,個女仔要幾傷心,更加唔會講出黎,dnlm
其實我一直唔明
當d曱甴都可以搵十張8張曱甴證,白衫同藍衫condom可以影埋自己個徽章職級出黎正面屌鳩張建宗
點解醫護界同社工界係對呢幾個月嘅強姦輪姦甚至今日嘅墮胎case噤若寒蟬? 2位醫生先後出左黎打擦邊球,但在座咁多位連匿名證實都唔肯?
唔開pt資料唔開內情,只希望你地有翻10張8張職員證,證明呢d消息的確存在就已經得,根本唔存在對受害人2次傷害/比人鋤等等嘅問題。
你地嘅坐視不理,就係對更多潛在受害者嘅情況雪上加霜
你地話我fc撚又好咩都好,如果比人屌完可以換黎真相我乜都得。 如果係真,起碼大家都可以諗對策同埋比更多人有心理準備; 如果係假,起碼證實到無手足被姦+可以集中翻d 精力去行動而唔係好似而家咁風聲鶴唳,一邊去查案,一邊d人因為白色恐怖而唔敢出黎
我同Dr. Ray想法一樣
負皮我嘅人我想問下你哋係咪以為我唔信?
我就係相信而沒有實質證據所以先想大家
記住現有嘅不幸
就咁睇腐皮數量就知有幾多不智既人
我下下都想透過文宣凝聚返大家
結果原來好多人都係流於表面
但又反駁我唔到

睇#108
再同我道歉
道歉呀
道歉
道歉
道歉
仲唔道歉?
道歉
睇#108
再道歉
道歉
我成晚瞓唔到都係因為睇咗呢啲post
就係因為相信所以先至瞓唔到
肯道歉未
你道歉我就放過你
道歉
而家係一句「手足出事仲掛住FC,我屌晒你地老母」就叫人一定要信
睇你個名應該有睇whizoo
閣下如果諗太多如果
就唔會有最好嘅結果
應用返係呢d事上面
你諗咁多如果做乜
有冇好好咁記住一路以來付出和犧牲過嘅手足
因佢哋而保持憤怒?
而唔係單單因為被侵犯嘅手足保持憤怒?
明我講咩未
明就道歉
道歉
道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞