發現香港其實好多靚女 靚仔就真係極少

695 回覆
2093 Like 423 Dislike
仆街8頁都冇圖
靚仔就邊度都少㗎啦,我反而覺得香港男仔幾好,正正常常大把,著衫整齊,個人乾淨
願意發夢嗰啲直頭有責任心,有膊頭
仲要好多都好有風度
香港男仔世界第一
NO,港女冇波冇羅、得個面
可能系香港人食快餐、幾十年累下的
沒空養波波羅羅、哈哈哈有意思
女化左妝同男唔化妝點比較呀
其實好多覺得以為係靚女,落左妝個落差嚇死你
港女唔做運動,係瘦,但係叫skinny fat好核突,波係天生,但羅肯操一定有
個蠻字喺古代不嬲係講緊南方人,你身為蠻族笑人地高尚民族韓仔真係好弱智
高尚山番好撚撚高尚喎
有波有羅嘅、都上嗮電視台囉
身邊啲港女朋友真係以無做運動為榮咁
同佢地行個山 簡單路線都話辛苦
做吓gym又話怕有肌肉
我係有做開運動嘅絲
成日同佢地講
其實好難靠運動操肌架
普通操練只係會令線條靚啲
又無人信
我喺香港時 做親gym
都係見大媽多過同齡後生女
港女簡人都係睇「前途」,覺得你份工搵唔到,咪話你冇上進心又乜又乜飛左你,跟住比個冇頭髮呀叔中出後講句:佢比到安全感我
化左妝只係叫見得下人,唔化妝係直情出唔到街,咁樣比較下我覺得男仔係靚好多
韓仔點都型過港燦啦
更加我幾乎見到的港女、都是麻將台上多
那都是母老虎、吃人不會
剩骨滴
成班港女話自己靚

想笑死人咩
韓仔垃圾到仆街,去過首爾一次睇見d後生仔係街都隨地吐淡,d街勁污糟,人勁粗魯,連d waiter/空姐都黑面,垃圾國家永遠都唔會再去
北方支那種既同類你鐘意啦
咁我地算唔算南方支那種嘅同類?
你咪on9啦
廣東人係扁鼻眼大嘴少少厚

鼻高眼細既一定唔係純南方人
d港女一黎好懶,邊有恆心做運動,諗住靠衫同化妝就得 又唔知自己冇線條 二黎冇腦,以為做幾下gym真係好大隻,一舊舊肌肉 咁易大隻,d男人全部都好似阿諾啦 21世紀仲係咁on9,俾外國人聽到實笑死
痴撚線原來可以你覺得係就generalise 哂全世界香港男仔同女仔

你係上帝定耶穌
阿叔完全同意並且支持
港男比港女的地位差左
但阿叔堅持:港男比港女可愛
韓仔既種唯一好處就係夠高同埋隻腳夠直著衫好睇咁囉
普遍黎講戴開眼鏡既唔戴之後好似真係靚仔啲
但係都有啲戴得特別好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞