發現香港其實好多靚女 靚仔就真係極少

695 回覆
2093 Like 423 Dislike
條女有綠卡你都追住奶啦
仲要香港依家俾林奠搞到咁
你有得揀又娶唔娶個窮柒臭暗瘡肥婆?
唔睇錢睇你碌9有幾短咩
之後成家立室係咪要個仔陪你食二手飯住垃圾公屋
不過講真化妝咪姐係男仔gel頭做gym
都係執下自己個樣
點都好過啲人咩都唔理有得自己又油又臭咁
鋼條身形係優點黎架咩。。。
嗰時去機場和理飛,仲未有咁多白色恐怖,唔係個個都帶晒口罩,勁多靚仔手足
邊個國家既女人咁做唔會咁
條仔拎住綠卡帶我走我話唔要
好出奇咩 啲警甴包到伊斯蘭咁都好大陣柒味
韓仔勇過我地先啦
咁講真男人做下gym執下整潔下都可以差好遠
人地令自己望落好睇啲
好過啲自己咩都唔做柒到嘔又走去話人易容
你係咪搞笑les都會同你講港男冇吸引力啦大佬
攞鄉下比冇得講
香港地仲邊有人咁窮邊有人要耕田
香港係都同首爾比啦
香港耕田嘅人唔窮㗎,邊個話你知農夫一定係窮㗎?!
女仔識化妝姐
好多人真係化妝前後真係兩個樣
其實都唔明點解要歧視公屋,下一代揾4,5萬都係住公屋,比租都係兩三千,正底個啲點洗都得幾他條
住私樓個啲每個月要揾幾皮先夠生活,份糧一半左右去左交租
新加坡都有公營房屋,叫組屋,雖然組屋同私樓性質唔同,但都冇咩新加坡人歧視住組屋嘅人
一方面歧視住公屋嘅人,但現實有好多後生仔排緊隊上公屋
利申 住私樓
男朋友唔戴眼鏡好好j
個問題係男仔返到屋企啲肌肉唔會唔見咗,個樣本身就係咁唔會變,但女仔落妝真係可以個感覺唔同咗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞