發現香港其實好多靚女 靚仔就真係極少

695 回覆
2093 Like 423 Dislike
睇職業同埋上進心
搵15k都要你儲5k
仲要比5k 比女友
其實個男人咁有能力嘅話
都唔洗簡個條女啦
我係男
我到今日 都揾唔到一個標準 去定義靚仔

男既見到靚女 十個男有九個有同感
女既見到靚仔 十個女得三兩個有同感

我老母成日同我講d韓星樣衰
大隻佬果d靚仔
有d女仔fd又話 有鬍鬚先正
有d又話果d污糟 唔男唔女果d先正

屌 咁香港梗係冇靚仔啦
唔只香港 係成個世界都冇呀
個standard都唔撚統一既
其實我覺得樓豬硬膠啲,利申:柒頭
呢個reply好正
南亞嗰邊,特別係印度,啲五官好深邃,所以有啲男仔都幾型
Agger
Agger
利伸:老母係北印人
say the following to your girlfriend: Yoire gorgeous, cute and pretty! You are the best thing that has ever happened to me. Your love is what keeps me going every day. It's awesome to spend my life with you. I'm looking forward to spending the rest of our lives together. Last night I sent an angel to look over you as you slept. The angel returned to me and when I asked why? The angel said that angels do not watch over angels. This afternoon I went to the hospital and got an x-ray, do you know what they found? You in my heart. The doctor said my heart will always be fine with you in it.
北印係咪皮膚都白啲
靚女其實真係唔少
btw 不推文啦
前排圍院長個幾次入過
全世界都少靚仔㗎啦
因為男人要蛻變成男人先成熟 先吸引
比如黄之鋒岑敖暉坐過監 出返來 都唔同晒
首先你要知咩係ABC
ABC=america born chinese
叻唔切咁

奧巴馬咩裔大佬
佢去到同啲黑鬼住咪有機會講非洲話
飲東江(屎)水之過
我都身受其害
乜美國黑人仲會講鄉下話嘅咩
反送中後港女第一
我話嘅
四個字講完,各花入各眼
我果句擺明暗諷啲偽abc
估唔到你咁直必
美國黑人點解唔講得鄉下話
等於啲新移民都會照講支那話
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞