發現香港其實好多靚女 靚仔就真係極少

695 回覆
2093 Like 423 Dislike
蒙哂面, 戴住防暴面具 都見到靚仔??
香港一日唔和平 我好難兒女私情
其實有冇覺得, 主要係D人對 靚仔 既要求太高??

假設10分是滿分
女仔其實只要去到4分, 已經被人吹到是靚女
6分已經被人吹到是女神
8分就是仙女

但男仔呢........
即使有6分, 都被人話樣衰
至少去到8分, 先被人讚靚仔
D女好多都冇波
唔溝女我著到咁smart 咁光鮮做咩?
我覺得本身夠高質嘅話
戴唔戴眼鏡都係靚仔
你溝唔到女je
唔緊要 大把靚女拖著柒頭男友大家總有機會溝到靚女既
你叫啲女落哂妝先講嘢
香港會化妝嘅男人十分一都冇
露腿唔肥就靚女
外國比例應該差唔多 又大隻 五官又好睇
下世真係想投胎做外國人 人又好睇 條命又矜貴D
話啲女淨係靠化妝個班真心咩?
由小學到中學都覺得靚女既比例>靚仔好多喎
到大學 再到出嚟做野 啲女識打扮下就更加多
同埋化妝嚟講 就唔係個個化完都曉飛既 你估真係個個都識易容級既化妝技術咩上網見到個啲換頭換面咁既化妝技術好難架大佬
你覺得素顏唔靚 但是但上少少粉上啲唇膏就靚個啲女 好多都係因為本身佢個輪廓就靚 只係皮膚/氣色唔好
咁都叫做半個靚女啦
因為輪廓同頭型呢啲骨相野基本上化妝係幫唔到
結論係 真係好醜個啲 通常化完都救唔撚到...
不過港男個樣average 嚟講都算ok既 起碼好過日本仔大陸仔韓仔啦
唔夠韓仔身型好就真既 好多港男都瘦到條竹咁
仲有一點

就算男人肯化妝, 只會被人指責係 基佬
偏好四眼仔點算
其實絕大部分高瘦加整潔嘅男仔
個人都覺得幾好睇
Lm 支持
有冇諗過就係因為你係男
所以留意到好多ok既就靚女, 男既就好高要求或者無留意
化咗妝咪多靚女
唔覺 勇武男最撚靚仔 男人最撚緊要夠勇夠佬味 d小白臉乸型彈開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞