發現香港其實好多靚女 靚仔就真係極少

695 回覆
2093 Like 423 Dislike
咁一個地方實有靚仔既,我唔否應日本都有,但香港應該比率高d, 細細個已經聽最靚係港男台女,港女都唔錯,日本好過韓國咁
其實身型都未必好過港男,香港男20歲平均身高175.2,係東亞最高,仲高過韓國。
17頁仲未有圖
原來係gay佬想呃人自貼
我就諗男人老狗出到街點會留意仔
仲要有d好撚大隻,身型唔使講一定好過日本,其實港個package算係唔錯,唔好話東亞,就算whole world黎講,首先唔大男人主義已經完爆日韓
上網search, 我冇留底
你指遇到你之後其他人會變哂靚仔?
我記得最高係荷蘭182, 北歐同東歐都幾高,南歐同南美仲矮高香港
蝗語發現
各花入各眼
靚唔靚好主觀
我自己覺得自己中中間間 咪又係冇女
日本女仔要你養得起先會係咁
但你養得起嘅邊國女仔都係咁啦
有第三幅圖都係因為太了解你嘅能力姐
人格魅力同本身靚 兩個唔同concept
唔覺得直女真係天生唔care靚野
只係本土質素係咁無計
先接受只能包容醜過自己起碼一兩個level/醜好多但有魅力既男伴
未有姐
男人地位黎講全世界最低就係港男
勞資糾紛俾人告非禮強姦基本入硬
結左婚就算捉姦在床, 都要一樣俾人分身家
Gay界大把大隻靚仔
呢樣真,我自問唔算好靚仔,有7分似金城武,行出街都屌打好多人
其實係你自己唔撚掂ja 掛
基因同營養5050 la, 雖然越近赤道就越矮,但香港會高過日韓台甚至中國北方,除左營養好,其實基因都唔差。首先通常沿海會高過內陸(呢個都屬營養卦),其次香港人唔係純種本土廣東人,第三上一輩中國落黎既個種普遍唔差,姐係例如我係仔我都會揀過身材唔太差(矮)既老婆落黎。
講到400幾thread圖都冇張
唔知你講乜
有無例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞