新垣結衣(98)里昂?垃圾嗎?

1002 回覆
83 Like 4 Dislike
6:32pm test前留名

我下個禮拜大量test

下禮拜interview+3test

tmr first test

me係第3個

咁多位讀書嘅痴線佬要加油俾心機
6:32pm test前留名

我下個禮拜大量test

下禮拜interview+3test

tmr first test

me係第3個

咁多位讀書嘅痴線佬要加油俾心機

燈一燈先 fail梗
好感動 大家都好好人

甚麼Love & Peace 噁心死了

聽埋先可以安心7點上路
Hola~個mv次次睇都好熱血

聽埋先可以安心7點上路

絲...啊~~~
醜人等我做大家同噓巴集氣

經一事蔡一智

聽埋先可以安心7點上路

加油呀絲打
唔小心DEL左做左一個禮拜既PJ

噓巴,要quote返上嚟強烈譴責佐先,做重要野唔定時本地/cloud備份今時今日重罪大過索尼,手誤聽講都無乜藥可根治;故俾1us你自我反省下
反省完最保守方法喺忽略我個9up hea理論重新做過份;
進取嘅而離deadline稍有時間,且又用緊hdd平民化可以採用recuva試下救檔案
最好就用另一個hdd裝新os同埋software,出事個drive你每操作多啲只會降低救援成功機會;
*如果出事嘅喺ssd,我只能建議你採用保守方法無謂浪費時間

zard大大
原來zard巴仲有mon post

噓巴,要quote返上嚟強烈譴責佐先,做重要野唔定時本地/cloud備份今時今日重罪大過索尼,手誤聽講都無乜藥可根治;故俾1us你自我反省下
進取嘅而離deadline稍有時間,且又用緊hdd平民化可以採用recuva試下救檔案
最好就用另一個hdd裝新os同埋software,出事個drive你每操作多啲只會降低救援成功機會;

其實唔係行RAID 0既話應該都救得返架

聽埋先可以安心7點上路

絲...啊~~~

洗唔洗狗公到起勢叫絲呀

其實唔係行RAID 0既話應該都救得返架

不過唔熟點救趁仲有記憶快快手做過可能仲快

聽埋先可以安心7點上路

絲...啊~~~

洗唔洗狗公到起勢叫絲呀

梳囉
留名終於星期五

聽埋先可以安心7點上路

加油呀絲打

渣油呀!!!
睇完第一集逃恥,白石果然係世界第一

Why not both
睇完第一集逃恥,今日子果然係世界第一
睇完第一集逃恥,結衣果然係世界第一
睇完第一集逃恥,真知子果然係世界第一
睇完第一集逃恥,結衣果然係世界第一

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞