新垣結衣(98)里昂?垃圾嗎?

1002 回覆
83 Like 4 Dislike
我有個朋友都好似火龍巴講野咁咁摟打 帶俾大家好多歡樂

我都有wor 成日俾人恥笑+鬧

分別係我個朋友係真心膠 火龍巴係假膠交際高手

轉話題好嗎,否則火龍巴就失去佐自身價值

無假膠
但巴打其實酒店業依家唔係咁差,自由行都多番好多....
如果你做名牌酒店既,其實前景唔太差
總之香港經濟唔算太差,其實前景ok ,年尾分紅我知你地唔太差...比其他行多,我有朋友都有做過酒店waiter

我笑到抽筋,多謝火龍巴咁黎開解我

火龍巴絕對係假膠

agger
火龍巴已深潛海底二萬哩
肥婆奶奶
我要代表月亮懲罰你哋
EXPLOSION!

Prof 到時帶我自由行呀

你都自由行?

無假膠
總之香港經濟唔算太差,其實前景ok ,年尾分紅我知你地唔太差...比其他行多,我有朋友都有做過酒店waiter

火龍巴絕對係假膠

絕對係,唔使怕,火龍巴,你展示既手法好有效

無假膠

火龍巴絕對係假膠

火龍巴絕對係搞氣氛高手
火龍巴已深潛海底二萬哩
肥婆奶奶
我要代表月亮懲罰你哋
EXPLOSION!

Prof 到時帶我自由行呀

你都自由行?

屌你老母乜撚野自由行
你百分百係假膠,笑撚到我仆街
唔准你哋笑火龍巴
196有無搵稻葉攞個contact 幫你搞搞見到結衣真人之後啲手續?
痴線佬有無折?

無假膠

火龍巴絕對係假膠

火龍巴絕對係搞氣氛高手

一定好多FD,完美下把位
我睇到自由行真係笑撚到收唔到聲
196有無搵稻葉攞個contact 幫你搞搞見到結衣真人之後啲手續?
痴線佬有無折?

但我自由行去日本喎
火龍巴已深潛海底二萬哩
肥婆奶奶
我要代表月亮懲罰你哋
EXPLOSION!

果張改圖係咪你改
雖然好撚劣質,但篤中我笑點
呢個時候你仲要講呢句,真係笑到我打字都打唔到仆街
痴線佬有無折?

但我自由行去日本喎

自由行唔駛住酒店咩
溫緊書笑到停唔到
能夠假腸得如此透徹 我都幾佩服火龍巴
痴線佬有無折?

但我自由行去日本喎

自由行唔駛住酒店咩

但稻葉係香港做喎,同埋我住CAPSULE就夠,酒店咁大間房,我一個人會寂寞會凍
痴線佬有無折?

但我自由行去日本喎

自由行唔駛住酒店咩

仲要包全套服務
溫緊書笑到停唔到

笑咗幾分鐘 停唔到
能夠假腸得如此透徹 我都幾佩服火龍巴

痴線佬有無折?

但我自由行去日本喎

自由行唔駛住酒店咩

但稻葉係香港做喎,同埋我住CAPSULE就夠,酒店咁大間房,我一個人會寂寞會凍

入303酒店訓就唔寂寞啦
入面有躁音,侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞