新垣結衣(98)里昂?垃圾嗎?

1002 回覆
83 Like 4 Dislike
成個人好負

要轉樹窿台嗎

有追post同睇結衣之後對我心理變化好大,以前一直有做開冇感覺嘅事都有返

即係咩?

我做緊份工算係一份厭惡性工作,做咁多年都覺得自己同其他人一樣打份牛工,冇咩所謂啦,從來冇諗過有咩意義,一日又一日
近排睇結衣同巴打們嘅上進,我發現自己唔知做緊乜,突然之間個人好虛

Thanks

好多人問呢張
侵仔竟然睇咗Power Rangers

張gif想點

隻貓知道侵仔你睇咗Power Rangers嘅反應

講真 真係好垃圾 唔係陪fd去根本唔想睇

去咩戲院睇
呢度睇咪夠https://www.twitch.tv/twitchpresents
https://www.youtube.com/watch?v=fXcGnibvKnU
又到每週一次中島美雪宙船時間

好多人問呢張

因為呢張真心正
成個人好負

要轉樹窿台嗎

有追post同睇結衣之後對我心理變化好大,以前一直有做開冇感覺嘅事都有返

即係咩?

我做緊份工算係一份厭惡性工作,做咁多年都覺得自己同其他人一樣打份牛工,冇咩所謂啦,從來冇諗過有咩意義,一日又一日
近排睇結衣同巴打們嘅上進,我發現自己唔知做緊乜,突然之間個人好虛

咁係好事吖 起碼唔再係行屍走肉
因乜事咁多人想攞邀請碼

冇ISP Email囉

其實我都無,好彩有買HKG+ vip
如果唔係仲係一個cdrom
ISP見人都唔係好難申請姐,其實每個地址都應該有一個
因乜事咁多人想攞邀請碼

冇ISP Email囉

唔洗買都有VIP
絲CUP悲B好狗
拎咗人哋自拍換Code張相好Post
因乜事咁多人想攞邀請碼

冇ISP Email囉

me too
https://www.youtube.com/watch?v=fXcGnibvKnU
又到每週一次中島美雪宙船時間

成個人好負

要轉樹窿台嗎

即係咩?

發現到係好事嚟 做得辛唔辛苦都好最緊要都係自己開心啊
成個人好負

要轉樹窿台嗎

即係咩?

恭喜
為左結衣發憤向上啦
因乜事咁多人想攞邀請碼

冇ISP Email囉

有買hkg+ 同 lihkgolden
成個人好負

要轉樹窿台嗎

即係咩?

好風景多的是,夕陽平常事
絲CUP悲B好狗
拎咗人哋自拍換Code張相好Post

好好笑
ISP見人都唔係好難申請姐,其實每個地址都應該有一個

大專嘅一定啦
如果中學嘅,網絡供應商都應該有個ISP Email
所以搵個ISP真喺唔難喎
因乜事咁多人想攞邀請碼

冇ISP Email囉

唔洗買都有VIP

乜係架
戈陣買係為block ad

iphone真係好on9 遮住晒想點呀
因乜事咁多人想攞邀請碼

冇ISP Email囉

有買hkg+ 同 lihkgolden

我都係 同埋isp 加埋3個account
成個人好負

要轉樹窿台嗎

即係咩?

好風景多的是,夕陽平常事

利申:日日見到人喊嘅職業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞