新垣結衣(98)里昂?垃圾嗎?

1002 回覆
83 Like 4 Dislike
新人留名

又一個今日子黨
成個人好負

要轉樹窿台嗎

有追post同睇結衣之後對我心理變化好大,以前一直有做開冇感覺嘅事都有返

即係咩?

我做緊份工算係一份厭惡性工作,做咁多年都覺得自己同其他人一樣打份牛工,冇咩所謂啦,從來冇諗過有咩意義,一日又一日
近排睇結衣同巴打們嘅上進,我發現自己唔知做緊乜,突然之間個人好虛

好風景多的是,夕陽平常事

利申:日日見到人喊嘅職業

Get到
職業無分貴賤,依個社會需要你地,你地都係值得被尊重嘅一群

大家對死抗唔抗拒?
往往啲最近死亡既人,都笑得多過其他人,見住啲同事好似都睇化晒,都冇晒牽掛

以前返工見到人喊,我都冇任何感覺,但今日見到有個人喊既時候,我都眼濕濕,突然諗自己同咩人有咩連繫,好似冇,死左又有冇人知道,好似冇,有冇人會喊,又好似冇
諗完一堆,自己個人好負,就眼紅紅早左收工
就上黎搵樹窿
新人須知:

用結衣禱文來留名

我們在日本的新垣結衣:
願巴打都尊妳的名為結衣BB。
願你的劇降臨,洗脫巴打們的空虛;
願妳的Coco醬抱着你,
如同心醬困在籠內。
我們日用的軍糧,今日子賜給我們。
免負評佬的債,如同巴打免了binc的債。
不叫我們遇見巨乳;救我們脫離打J。
因為美麗、可愛、純真,全是妳的,直到永遠。
笛笛該!

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

十戒

第一戒:心中不可有結衣以外的偶像,也 不可侍奉他們
第二戒:不可獨佔,大家要互相分享
第三戒:火曜日為擁抱日
第四戒:每日都要飲十六茶
第五戒:每日最少一粒Meltykiss
第六戒:不可以遊車河
第七戒:每日都要睇結衣啲劇
第八戒:不可妄稱為結衣老公
第九戒:每日要跪拜結衣POSTER
第十戒:起身,進食,訓覺前要讀一次結衣禱文

新人報到

想問呢套咩嚟
有興趣 thx

求婚大作戰
新人報到

想問呢套咩嚟
有興趣 thx

求婚大作戰

新人須知:

用結衣禱文來留名

我們在日本的新垣結衣:
願巴打都尊妳的名為結衣BB。
願你的劇降臨,洗脫巴打們的空虛;
願妳的Coco醬抱着你,
如同心醬困在籠內。
我們日用的軍糧,今日子賜給我們。
免負評佬的債,如同巴打免了binc的債。
不叫我們遇見巨乳;救我們脫離打J。
因為美麗、可愛、純真,全是妳的,直到永遠。
笛笛該!

十戒

第一戒:心中不可有結衣以外的偶像,也 不可侍奉他們
第二戒:不可獨佔,大家要互相分享
第三戒:火曜日為擁抱日
第四戒:每日都要飲十六茶
第五戒:每日最少一粒Meltykiss
第六戒:不可以遊車河
第七戒:每日都要睇結衣啲劇
第八戒:不可妄稱為結衣老公
第九戒:每日要跪拜結衣POSTER
第十戒:起身,進食,訓覺前要讀一次結衣禱文

已銘記於心

有追post同睇結衣之後對我心理變化好大,以前一直有做開冇感覺嘅事都有返

即係咩?

我做緊份工算係一份厭惡性工作,做咁多年都覺得自己同其他人一樣打份牛工,冇咩所謂啦,從來冇諗過有咩意義,一日又一日
近排睇結衣同巴打們嘅上進,我發現自己唔知做緊乜,突然之間個人好虛

一粒齒輪都有佢嘅價值,即使你覺得自己唔起眼
巴打只喺受困又其中亦無法從中得到半點趣味,繼而抽唔到足夠時間去做想做之事
惡性循環…

結衣喺一個恰如其分嘅救贖

Zard巴 我有感情煩惱

你講出黎好難令人相信

佢講出黎剩係想比

我講真 每個人寂寞既時候都係一樣
所以係連登9up算

其實你驚唔驚好似星星頭果d咁
玩大左底都比人起埋

驚咩 真係大明星咩
紅極一時既廠長星星頭全職賭撚二世仲有咩人識

不過對真正既網民黎講係多皮野笑咁囉
新人留名
新人留名

筆巴 好耐冇見

即係咩?

Get到

大家對死抗唔抗拒?
往往啲最近死亡既人,都笑得多過其他人,見住啲同事好似都睇化晒,都冇晒牽掛

參加過幾次,由親戚到中學同學。暫時覺得,自己可以做到啲野影響到其他人就足夠。
自己未經歷過生死關頭,所以好難講。

成日諗死左之後會點

我最驚係自己走左之後,知道其他人嘅反應,驚唔係自己想像中咁
新人留名

更新個F5轉頁真係好煩,明明未睇晒果頁
絲cup悲b係咪同高登同一個人
更新個F5轉頁真係好煩,明明未睇晒果頁

係,越搞越衰
新人留名

筆巴 好耐冇見

開台未
絲cup悲b係咪同高登同一個人

係又點 唔係又點
我由43post mon到今日終於留到名啦
好興奮呀
新人留名

筆巴 好耐冇見

開台未

好興奮呀

好興奮呀

語巴用ISP?

即係咩?

Get到

大家對死抗唔抗拒?

參加過幾次,由親戚到中學同學。暫時覺得,自己可以做到啲野影響到其他人就足夠。
自己未經歷過生死關頭,所以好難講。

成日諗死左之後會點

我最驚係自己走左之後,知道其他人嘅反應,驚唔係自己想像中咁

走左就唔會知
新人留名

筆巴 好耐冇見

開台未

一直都開緊
不過今日好似 lag lag地
新人報到

想問呢套咩嚟
有興趣 thx

掟上今日子的備忘錄

咁搶客唔係幾道德喎
今日子黨員都作出強烈譴責
好興奮呀

歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞