新垣結衣(98)里昂?垃圾嗎?

1002 回覆
83 Like 4 Dislike

我反而唔鍾意睇結衣咁少布

不行了,始終都係要貼返張黑絲

短裙黑絲
玩到鴨免要出Post澄清

梗係啦 拎個人資料好麻煩

即係咩?

我做緊份工算係一份厭惡性工作,做咁多年都覺得自己同其他人一樣打份牛工,冇咩所謂啦,從來冇諗過有咩意義,一日又一日
近排睇結衣同巴打們嘅上進,我發現自己唔知做緊乜,突然之間個人好虛

好風景多的是,夕陽平常事

利申:日日見到人喊嘅職業

Get到
職業無分貴賤,依個社會需要你地,你地都係值得被尊重嘅一群

大家對死抗唔抗拒?
往往啲最近死亡既人,都笑得多過其他人,見住啲同事好似都睇化晒,都冇晒牽掛

參加過幾次,由親戚到中學同學。暫時覺得,自己可以做到啲野影響到其他人就足夠。
自己未經歷過生死關頭,所以好難講。

成日諗死左之後會點

我最驚係自己走左之後,知道其他人嘅反應,驚唔係自己想像中咁

走左就唔會知

見過最可悲既係根本冇咩人去睇,而呢啲case都唔少,而自己亦會係同佢地一樣

巴打做依行會唔會見到好多故事?

好想知道多D做依行既人既心態

我就冇上過電視,不過我老師佢以前就有上過去分享,故事你會知,不過從來都係人地話你知,都唔會去過問,會知道佢地係因咩而走
而且同事多數比較老,我後生啲,個心態有好大分別

巴打本身係咩契機入行 好似要學好多嘢又要跟師父 係咪有咩規則㗎
終於開得番個post

梗係啦 拎個人資料好麻煩

提防受騙!邀請碼絕不會以任何形式出售 (包括便利店等)
如果比人bam左點算,諗住去七仔填表買嫁

即係咩?

我做緊份工算係一份厭惡性工作,做咁多年都覺得自己同其他人一樣打份牛工,冇咩所謂啦,從來冇諗過有咩意義,一日又一日
近排睇結衣同巴打們嘅上進,我發現自己唔知做緊乜,突然之間個人好虛

好風景多的是,夕陽平常事

利申:日日見到人喊嘅職業

Get到
職業無分貴賤,依個社會需要你地,你地都係值得被尊重嘅一群

大家對死抗唔抗拒?
往往啲最近死亡既人,都笑得多過其他人,見住啲同事好似都睇化晒,都冇晒牽掛

參加過幾次,由親戚到中學同學。暫時覺得,自己可以做到啲野影響到其他人就足夠。
自己未經歷過生死關頭,所以好難講。

成日諗死左之後會點

我最驚係自己走左之後,知道其他人嘅反應,驚唔係自己想像中咁

走左就唔會知

見過最可悲既係根本冇咩人去睇,而呢啲case都唔少,而自己亦會係同佢地一樣

巴打做依行會唔會見到好多故事?

好想知道多D做依行既人既心態

我就冇上過電視,不過我老師佢以前就有上過去分享,故事你會知,不過從來都係人地話你知,都唔會去過問,會知道佢地係因咩而走
而且同事多數比較老,我後生啲,個心態有好大分別

巴打本身係咩契機入行 好似要學好多嘢又要跟師父 係咪有咩規則㗎

跟老師做,不過而家入行易左好多
就唔敢講係規則,因為我自己都唔太信,但叫做習慣,有唔少嘢盡量唔好做就最好
希望巴打絲打冇機會見到我
仲有新垣結衣個d. poster 喎
地鐵仲有好多
地鐵仲有好多

時至今日仲未見到
地鐵仲有好多

時至今日仲未見到

好想拎個返屋企

5~4~3~2~1
Yea
無人見到我講野?
無人見到我講野?

地鐵仲有好多

時至今日仲未見到

好想拎個返屋企

x2
無人見到我講野?

你有講嘢?
無人見到我講野?

你有講嘢?

你講左咩
無人見到我講野?

你有講嘢?

好似見唔到你
無人見到我講野?

你有講嘢?

你講左咩

你地quote緊邊個
無人見到我講野?

你有講嘢?

好似見唔到你

無人見到我講野?

你有講嘢?

你講左咩

你地quote緊邊個

膠Post

強烈道德讉責

之前幾日冇追Post,巴打係新人?

我都係新人
有咩要做?

Long time no see 腥些
Btw我都係新人

新人mon實等開你個99
唔好唔見左人

有無post名建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞