新垣結衣(98)里昂?垃圾嗎?

1002 回覆
83 Like 4 Dislike

好想知道多D做依行既人既心態

我就冇上過電視,不過我老師佢以前就有上過去分享,故事你會知,不過從來都係人地話你知,都唔會去過問,會知道佢地係因咩而走
而且同事多數比較老,我後生啲,個心態有好大分別

巴打本身係咩契機入行 好似要學好多嘢又要跟師父 係咪有咩規則㗎

跟老師做,不過而家入行易左好多
就唔敢講係規則,因為我自己都唔太信,但叫做習慣,有唔少嘢盡量唔好做就最好
希望巴打絲打冇機會見到我

你嗰行係咪好好搵,我都好想做
有無機會帶到我入行,入行有幾錢?

好少話後生帶老既入行喎,好搵就係既,所有厭惡性都好搵,收入就睇你肯唔肯去接,識有啲前輩對某啲case好抗拒,唔肯接

我嗰行都厭惡性啦,又唔見我高人工

比我揀我鐘意對死人多過生人

再講你份工又搵到錢又幾有意義,其實真正不滿d乜?

當你20歲做起,做到啲師父都唔見左7788,你就唔想一世對住,同埋冇朋友係一個重要因素

其實個個都一樣, 你見PO入面好多位巴打都係差唔多處境

我自己都唔想咁近人,所以自己住,返到歸都唔敢諗太多,因為呢行都唔係話想唔做就唔做

點解

同問

一黎係潛規則,二黎係因為冇人接手,走左就冇人識做

被人需要既感覺究竟係點
又一個桃矢

就係呢個決策點困擾左我好耐,當人地將一世得來既經驗同技能傳承俾你,而你知道你唔傳承俾人呢行就好快完結,就好似一個責任壓係你身,但我根本志不在此,所以我而家都未敢講唔做落去

你都講到咁

你會唔會驚有一日做番自己師父

好驚,我老師自己都係孤獨獨身,佢都唔想我似佢,大家都好矛盾

以前唔知係邊到聽過人講
人出世係自己喊,身邊既人笑住迎接
人去世係自己笑住,身邊既人喊住迎接
大家都好似巴打個名咁,生似蜉蝣,僅此而已

有聽過呢個

我最怕人講呢d
成日掛係口邊話對呢d野無咩感覺
我諗依家發生係我身邊肯定會喊到仆街

岩岩開始做個時係咪好難面對?

一開始會驚唔會喊,驚會見到識既人,而家會當自己係舞台後面既工作人員

你做邊行?好似幾特別下

火龍巴果然係腸腸地

火龍係假腸啫

火龍巴出黎緩和氣氛
本人應該係社交高手

真正高手

我最怕人講呢d

一開始會驚唔會喊,驚會見到識既人,而家會當自己係舞台後面既工作人員

你做邊行?好似幾特別下

我都想知點解

9估 入去訓掛

暫住幾日既地方

我最怕人講呢d

你做邊行?好似幾特別下

我都想知點解

9估 入去訓掛

暫住幾日既地方

agger
我有個朋友都好似火龍巴講野咁咁摟打 帶俾大家好多歡樂

我都想知點解

9估 入去訓掛

暫住幾日既地方

agger

我都有wor 成日俾人恥笑+鬧
做乜鳩

z巴依家mon緊 幾時分享你既感情煩惱
大酒店同酒店係唔同 聽聞係因為唔同儀式要暫時住(放)好多日 同酒店一樣係住上數天 同我哋旅行一樣咁計 同埋禁忌囉 暗住嚟

有咩?
你地嘅推理能力仲勁過今日子

分別係我個朋友係真心膠 火龍巴係假膠交際高手

好難估咩
利申 閱讀1

好難估咩
利申 閱讀1

我都閱讀1 憨囡仔

好難估咩
利申 閱讀1

講得好明顯

分別係我個朋友係真心膠 火龍巴係假膠交際高手

轉話題好嗎,否則火龍巴就失去佐自身價值

好慘 被發現仲好似比人要用盡佢嘅價值咁

有咩?

我意思係我都有似火龍巴既朋友
講返隻馬
睇到喊 雖然啲情節估得到 里昂跑去追結衣我都感動到喊 係咪太易喊

好難估咩
利申 閱讀1

我都閱讀1 憨囡仔

新term
絲打好有創意

戇鳩應該係配傻閪

有咩?

我意思係我都有似火龍巴既朋友

我都有喎
講返隻馬
睇到喊 雖然啲情節估得到 里昂跑去追結衣我都感動到喊 係咪太易喊

係感動既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞