[I/A][林奠營運]超級退錢人大戰GG[17]跳船等本傳

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
打 part 1 會多少少, part 2 都有跌但無留意多少
其實呢隻GAME繼續刷落去, 好快全部1000
唔洗特登快刷
我都係掛活動中級, 順便刷材料
我覺得最煩要刷書

要打咁多先得丁屎咁多書

無書又升唔到人

唔夠力又打唔到難關
繼免費SR金卷3抽中大波蓮後,今日免費一抽又中咗0號機,笨大做乜9

呢隻驚個設計其實好初步 真係停留左係一年前封測完就封存左等到而家再開黎繼續測試咁
其實佢照炒返類似夢戰咁 分左唔同type就整個類似夢戰練兵系統咁 打d日任料keep住可以特攻 攻命 攻回之類分開黎投資改造 慢慢改勁自己鍾意果部機 唔係剩係20改完就叫爆機收工 起碼你keep住玩都有d野可以做下 你可以keep住感覺到自己隊野慢慢變勁
然後千篇一律提過佢開主線好撚死尻柒撚慢 無內容 機少
有冇人有定奪生死之人證嘅攻略 啱啱借人部主角二十 好似俾佢行咗6下
屌都廢閪事
敵人有一回合用閃,係咪一定要用必中打?如果唔係咪浪費左一隻輸出
你上巴哈揾幫手 啱啱我靠上面攻略搞掂
佢用M9自殺
必閃優先過必中 點都要打一下miss

運10單機無雙,架仔既課金力
咩機谷到咁都可能過到啦
呢隻game 其中(唯一)既樂趣黎都揾攻略,自己試下打啦,輸左又無野蝕既
普通關出嗰D R裝有咩用
有時間玩/Script >做肥料突破限界
冇時間玩垃圾驚 >賣
戰鬥同攻擊都太單調
攻擊屬性相剋完全唔好玩只係迫你練對應既機
機體人物個個都差唔多只係睇你練成點有咩招
唔夠打打唔入就係唔夠打,戰略影響不大
一蚊都無俾過hea玩住先
戻る
【預告】11/6 更新維護(v1.3.0)公告

非常感謝您平時對超級機器人大戰DD的支持。

以下時間將進行v1.3.0版本更新維護。

維護時間
2019年11月6日 12:00 ~ 2019年11月6日 17:00(預定)

更新內容
・下次活動的準備
・於選擇世界中實裝活動標誌的顯示
・於鎮壓戰的區域資訊中追加「撤退」按鈕
・追加使用轉移ID進行轉移時的注意事項
・修正部分異常

■關於「於選擇世界中實裝活動標誌的顯示」
於活動舉辦時,在選擇世界的「活動」追加活動標誌,使更容易理解舉辦中的活動。

■關於「於鎮壓戰的區域資訊中追加「撤退」按鈕」
變更為也可從鎮壓戰的區域資訊「撤退」(舊有顯示為「放棄」)。

■關於「追加使用轉移ID進行轉移時的注意事項」
使用轉移ID進行轉移時,若在兩個不同OS系統間進行帳號轉移,將會顯示無法轉移「D水晶」,以及轉移後,轉移ID與密碼將會重置的說明文。

■關於「修正部分異常」
將修正以下異常。

・即使完成Part1的關卡,仍無法達成指令任務「收集機組零件強化素材」(條件:完成〇次任意主要世界的關卡)

・進行鎮壓戰時,按照特定的手法可使得玩家比通常遊戲時獲得更加有利的條件。

有關「關於v1.1.0發生的異常」的公告中所記載之其他異常,將於今後的版本更新中依序修正。

注意事項
・維護時間內將無法遊玩遊戲。
・若使用加成道具,由於維護中也會計算其有效時間,因此請避免使用加成道具。
・維護結束時間將可能視情況有所變動。

很抱歉造成各位玩家的不便,感謝您的諒解與配合。
戻る

是咪要ban 我 快
佢d活動出親都係高達系列 呢隻到底係機戰定ggen
個pu都係咁閪
到bam鎮壓bug
今次又會死幾多個
冇話ban,肯定唔會ban
根本查唔到 除非佢癲撚到逐個ACC咁排查佢果陣係咩練度過關
仲敢bam咩 染左 bam曬課長
其實會唔會解bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞