[I/A][林奠營運]超級退錢人大戰GG[17]跳船等本傳

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
巴打你部宗介個陣咩配置
我運書 5 10 4 兩隻4% sup 打攻8連卒仔都唔係好迴到係咪要刷下書先 定係要抽攻迴7
.5%個張
抵死啦
我嗰陣係全部練滿晒 書都5 10 15 4張支援都係攻回 4% 唔好企太近熔岩就得
睇嚟好多人唔想重新練一部機所以直接唔抽但呢兩部都係女主線
明日香張卡唔多掂
減血加攻,仲要攻特,glass cannon
零波麗就好d既,但坦輔助,有練甲児應該唔會諗佢

利伸:冇玩
去左玩gundam breaker happy少少咁多
但活動打分係咪可以唔理
至少打到16000囉 , 之後是但啦想要重炮手又唔想浪費資源升星咪打多少少
同埋之前f91個活動係點
唔多覺見到f91
岩岩開服果陣玩過一排 營運都係撚狗營運 不過之後算係越改越好 比起機戰呢邊2個月除左派福利之後實質改善接近0黎講算好好多
不過頂唔順一部機要抽成7件仲有分左要抽駕駛 同埋想勁既砌詞砌技個樣唔多掂
講開Gundam Breaker 個營運同DD真係兩個極端嚟佛心到仆街 每個月自選一件SSR 成日送幾日免費十抽
到Bug時間 對玩家有利嘅bug俾人利用咗 唔係回收唔係Bam 而係先收埋 再將錯就錯準備放個bug出嚟一個禮拜 俾大家開心share
姐係先斷引繼 然後搵一個禮拜開放俾大家開心刷飛機咁上下
咁我都係練下機先見人地啲翼霸15改con1次就打到攻10諗住宗介都可以試下
如果唔係大部分1-2星太廢用唔到
可以組奇美拉會更happy
而家佛心咗勁多如果唔係佢真係WFC到連黑金都放置我應該課咗金支持 無課家下身上啲SSR重多過DD幾倍
一開始我曾經想過砌雜魚機 型係幾型 不過好廢
鬼叫工作室係drecom
我有上2星基拉德卡盾放飛彈 玩全彈發射 唔會用唔到
得d攻up同計子彈既射擊技好用
宗介只係對你練度要求高啲 但練滿之後因為攻擊力高 反而打得重快啲
我換咗力天把狙,然後重炮手背支炮 射得好爽隻驚難度咁低,前排打協力打魔霸根本冇難度 我家下都係愛行先
拜亞蘭特裝三星都沒 嬲
呢隻驚 開局果陣都係要乖乖地練回特 攻命 攻回呢D你想佢又打得又閃得一定要高練度 但高練度推料10關即係投石
重砲背掛枝砲係背又好睇
我有諗過用Z高達嗰部綠色機 好似係帕拉斯個背又係又型又射得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞