[I/A][林奠營運]超級退錢人大戰GG[17]跳船等本傳

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係,我有Nu同自由背都係揀咗重炮手先,好鍾意W
btw隻GBM 8月頭出 我本身諗住頂一陣等8月尾Pkm同機戰出就棄 結果而家反而得返佢係有擺心機去玩
營運嘅重要性太大 手遊真係好易中伏尤其營運呢啲太難預知
有冇之前f91活動池既京寶凡同拜亞蘭望下
Wiki冇
之前都係睇廠同題材 好少考慮到營運商可以有好似機戰呢個咁撚癲既 睇返佢D往績係專同玩家打對台 而且係專門以玩柒課長為樂
F91活動我爆石打 唔想回首嘅一個event嚟 1%機率F91幣池 我肝咗200抽連5%3星都出唔到一件 一陣睇下 佢有講過之後會回歸
隻Digimon Rearise Drecom嘅,我之前咪講過玩柒課長 搞到我課咗7000蚊諗都冇諗過就都即棄 諗返起唔退嗰7000嘅我太傻
記得有條友一次活動課咗4皮野 之後俾佢撚狗撚到極點 即棄咗
一陣無聊刷下breaker 首抽先 獨角獸都係本命機
諗返果陣GB有隻抽齊全套NU既ACC被營運撚到棄左 洗走埋有D後悔
冇人諗過佢之後會變得咁多除咗唔理黑金之外 又免費十抽 每日免費2抽 天井 限定連紫裝%都升埋 活動唔再要你抽先有得打 連協力都唔算難打 係薯仔ser冇令我地失望
而家刷首抽有無話幾多件之類? 岩岩巴哈有望到獨角應該手係大獎 但想刷埋身爆紅
盾都勁
隻手出技都會爆首抽唔清楚 但通常係打故仔先多石 佢派石係靠登入活動/死Ser
盾有bug 轉唔到發光色
我啱啱睇用晒嚟合台主了
你去呢到搵https://docs.google.com/spreadsheets/d/1INm7AqkLCEf_YeMU5SDI1-8ZgJztFwUrOOsrdyRpXYA/edit#gid=0
有[ALT]就係F91活動裝
1星京寶凡我冇記錯個背好多人用
真係勁
免費又有3星數值
想要
佢可唔可以送多D 改造關券
隻隻都要升每日3場邊夠
仲有人玩緊

完全唔夠用
唯有用石買
幾時派返250石
幾時先ban我鎮壓戰
其實嗰個event之證 SSR係咩黎?
R 卡拎黎突晒唔夠用
仲係成田易跌R parts?
同之前個 雙重感應器 SSR 一樣,都係加 瞄準值
只係換左個 icon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞