[I/A][林奠營運]超級退錢人大戰GG[17]跳船等本傳

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實另一隻omega會唔會好玩啲?
果隻鍾意玩d九唔撚搭八既連動 最好玩既都係得家用機版 最少你呃極我都係三四舊水
手遊唔好再入機戰坑啦
掛機會唔會被bam你要問官方 我地都唔會答到你 同埋官方最鍾意秋後算帳 自己睇路
咁我係咁轉移黎轉去會唔會當成我刷飛機果種
無人知佢個bam人標準係點 但你日日轉俾盡你都係一日2次 朝早轉一次夜晚放工返屋企玩又轉一次姐
vxt我都有玩
t仲未的起心肝爆機
我見有巴打刷一兩次飛機都比人ban 諗緊係咪轉移一兩次都唔得 隻game真係痴撚線
想問下如果想刷1000場最快係刷邊關?
之前記得有巴打提過,thanks
好似area4鐵血
唔該哂
我日日掛機家加早晚引繼都重未bam,今日用送嘅SR卷3抽,中咗SSR大波蓮我諗bam唔bam嘅定義就係睇你有冇課金

而家GGG、大波蓮、翼霸加Z,係咪可以退休了
呢度唔少人課左講緊幾千成萬既都照BAM 唔好想太多 只不過係因為掛機同鎮壓太難捉人佢先唔搞住
普通用模擬器連點係好難指證你係咪外掛
鎮壓個bug重有咩?
想問下細數點做好?
細數得果一百幾十既就當買個教訓啦 退錢會用左你果個ACC既 "信用QUOTA" 拎黎退返一百幾十講真幾浪費
我以前玩韓驚用bug比人鎖左
退左4十幾蚊 蝕曬
其實啲活應該係勤力刷分送活動機同滿突加埋跌書
而唔係刷鎚,日日刷黎都唔知做咩
佢D活動剩係刷次數 無第二樣新花款 呢D回合制既驚最好玩就係第一次挑戰破關 破完之後仲要迫人狂刷同一關百幾次真係唔知佢做乜9
想睇上個月營收
練宗介練到咁上下發覺佢根本似係攻機多過迴機
20改運都仲係得660運 入場藍字先得800左右
但係我係想練部迴機打攻10
早知練新獨角
我當初都係用宗介打攻10 穩0con
呢個先係最大問題
已經出咗啦 DD營收 = X-Omega營收 計埋退錢的話 X-Omega >> DD
係估唔到0號2號吸金力咁低 100都入唔到
我抽左九隻ssr
一隻eva都冇
得隻0號機sr
想棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞