[I/A][林奠營運]超級退錢人大戰GG[17]跳船等本傳

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
話駕駛關會跌 bar code,但打幾場駕10 ,每場得1至3條
而每月第二本精神書要 800
3倍咪有3-9條
第二本算吧啦 換lv3書換到40本
咁既陣容打運10會好辛苦,所以應該比脫力機用。

目標為本啦, 邊個最近開 兩格精神升邊個,lv8太遠啦,升lv4已經要兩本書好似
脫力即係?
M9
https://wiki.dengekionline.com/srwdd/%E7%B2%BE%E7%A5%9E%E3%82%B3%E3%83%9E%E3%83%B3%E3%83%89%E9%80%86%E5%BC%95%E3%81%8D%E8%A1%A8

搵脫力, 金髮果個男人,實彈機來。呢隻game 一高氣力就加哂d 攻防運,所以係好緊要, 記住升埋機同人既瞄準來破盾
Getter beam加1射程 咁勁 普攻係咪可以打4格
七劍動畫又幾型仔
我啱啱d機只係夠手動打改7關.....
十太遠了
駕1同駕10跌既barcode數一樣
飛機本來跌書,變成跌 1 條 bar code,然後要用 bar code 換
雖然話 12 月會 cancel 分解書同加 bar code 掉落,但都唔知會改到點
脫力你打78910都可以用架
就係唔夠打先要 禁返低boss 的能力,第7係 可以卡好耐,不過打得8同9 就好快打10, 因為8,9既回報唔成正比

所以我要將佢升至至少十五,三書滿同精神幾?
而家無書跌?
同埋冇佢ssr都得?
機 15 改,人升滿瞄準 I 同 II,Main 用番自己 SR
防 10 同 運 10 都係用佢打,一本書好抵
主要用來脫力 , 岩屬既破埋盾,超必完全唔需要。以我打日常運10為例,機瞄準15改,人瞄準改爆 1 同2. 主副插槽都係活動送d ssr . 打 boss 100 氣瞄 50% 到,boss 升到120 就瞄35%.

你可以試下用的多餘既料, 插的ssr 落場玩下岩唔岩先, 精神呢d rare item 等到最後先決定。畢竟有部 迴特機都好緊要
Ok
不過我d書都有d缺
放假掛機先
之前時時跌 2 級同 3 級書
我頭先打幾場,有一隻飛機,係出 bar code
睇巴哈仔都話係
有個巴哈仔好撚醒
舊時金箱跌書,就算1級書都好,都值6 bar code
而家金箱得1bar code

收番之前話要含bamdie
雖然話12月頭會再改跌既數量
但係都唔睇好
唔開雙倍,3倍既話,一個月都唔知換唔換到1張
真係好撚on9...
咁boss金箱出咩
bar code/精神書???
可能機率變左1% 精神
仲諗住開三倍打
Boss 跌 1 條,飛機 1 條,有試過兵仔跌多條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞