[I/A][林奠營運]超級退錢人大戰GG[17]跳船等本傳

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁zegapain 光翼 同比爾拜因 之間想練一隻
邊隻好啲
最大問題係 唔送珠,少幾百運動性,擺前面兩野收皮姐
翼霸+2, 多一次超必
有冇紅蓮? 有防有閃不如揀隻減防?
咁翼霸
翼霸普攻斬,暫時改造關好用
但用 Zegapain 都只會辛苦,做閃坦一樣無問題
依家個問題係無珠
營運好佛我愛牙Red
https://twitter.com/srw_dd_pr/status/1202174413166145541
劍西近鏡好型,愛上bandai 了
無第一粒寶珠對唔同機既影響

GGG - "必殺技威力增加3.2%,攻擊力增加 2%,攻擊力+293"
作為主攻,影響大

主角 - "HP 每減少 25%,攻擊力、防禦力增加 1%,攻擊力+270"
攻擊力差左,但做防機,防既影響只係2-3% ?

翼霸 - "氣力每上昇 10,攻擊力、運動性增加0.5%,攻擊力+252"
攻擊力差左,運動性呢? 氣力到 150 差 2.5% ?

綠 Zegapain - "攻擊力增加1.2%,運性增加2.8%,攻擊力+244"
運動性差 2.8% 就比翼霸影響大

寶珠仲有冇影響其他? 我有冇理解錯?
即係可以出多隻砲西
所以我照揀主角 谷上20改
一早咁改乜撚事都無,格硬拖長個發育期根本無意思,多人練上去再出超高難度嘅關或者整啲類似gba機戰D 啲special關 畀人挑戰下咪仲好
我係主力黑31, 揀31 冇珠抵唔抵屌?
如果無主角或者閃特,都係揀主角或者翼霸實用
換奧拉斬lu
防特別難打...
都有隻zagapain
咁建議揀主角
屌 嗰個世界開放鎖匙好廢
重未睇條匙要黎做乜

會跌parts
腳本大勝利好彩棄咗 真係越嚟越辣殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞