[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
好景豐達咩料
你好 , 我就係你口中講緊既死肥仔啊 , 我而家借他人之手上黎解答你既題。 我唔標價係因為對家見我賣幾多佢就跟住劈 ,所以我先唔標價 , 你問我價錢 , 我會照直講 , 但你問我D貨邊度返 , 如果我有心要呃你既 , 直接同你講唔係就得 , 我根本唔需要好炆 , 我炆係既原因有兩個 , 第一我每日都要應對同樣既問題數十次 , 我認我控制唔度我既情緒 , 你覺得我兇過你既 , 你可以黎門市 , 我親自向你道歉。第二個原因就係你地真係想抵制既應該做好功課先落去舖頭度買 , 而唔係落去人地度問 , 咁樣同去間餐廳問D野好唔好食所得到既答案一樣 , 依度已經有帖清楚答解左邊間廠既遊戲歸邊間做代理 , 我就唔再多講。

一個八月撚狗然後比狗咬腳都而家都未好, 上星期又係屯門食完放題既死肥仔字。
大埔恆星係藍定黃?
188 四眼阿婆

當年nds年代已經畀佢呃
網店 buy2game 係咪藍?
Push
觀廣有無黃店
龍珠恆昌有冇人知藍定黃
Pish
知唔知好景買2手game 個肥仔做咩事? 我咩時間去都無開 成日戴帽嘅 一上電梯左邊第三間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞