[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
電玩直銷網黑到仆街又串過馬撚
喺佢度買左joy con 一星期壞壞地,唔知有冇得換呢
冇啦黑鳩到
if 4k ,ps4 pro
Ok thanks 咁就megapack啦 屋企得普通電視
game festa 呃第二間黃店錢

樓主應該改一改個list
雖然第二間黃店都係炒家黎
原來係佢哋
7.30更新
主機推介去AEON / UNY / 豐澤買,港任話呢幾間係直接同佢地擺貨,此圖片由01749巴打提供

點分係咪狗源貨
https://lih.kg/mMJEBoX

就算你電視或mon得1080, game 嘅細節位都有分別, 上pro好過啦
加咗幾間白店:信和星之遊戲、沙田好運恆星
加咗幾間黃店:粉嶺智多寶、調景嶺遊樂城Game Amazing、灣仔188 DreamStore、觀塘遊戲領域
改咗直銷個名同埋加返巴打覺得佢服務態度唔好呢個pt
將Game Festa由黃店搬去黑店
唔好意思,樓太懶無update,已經更新咗啦

大家仲想唔想開新Post,黎緊應該都唔會太多更新
開啦 9月10月又要提人唔好買狗源
[Switch / PS4 / XBox] 黃藍黑Game舖大集合 (2)
https://lih.kg/2131524
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞