[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
正確D既講法係
行貨唔係直接問狗源拎
但D貨應該都係狗源貨
想知
我都想,來緊想買FF7同聖劍傳說3。
有冇人知邊度訂水貨game好?
葵廣game paradise買pro信唔信得過?
11.11有放假,但係之前無講過任何嘢
收到

唔熟葵廣,咁買機信唔信得過?
你叫我揀,我點解唔去黃店Game Festa,反而去間唔知咩立場嘅舖頭呢
因為無想要嗰set
咁呢個就係閣下係價錢同立場之間嘅選擇啦
追咗咁耐po好似唔見有人講buygame2
有無人知佢係藍定黃

另外有無台灣賣game網推薦 我隻驚搵左好幾間都無賣
隻字不提,唔駛幫襯佢
係咪所有swtich game都係狗源貨?
想買礦石鎮 上網睇咗係sega出
又睇到樓主話sega game係經epicsoft asia唔係狗源
有啲亂

switch 就買左下角logo呢d水貨,買呢d就冇錯架啦,都有繁體字幕或者問店員都會答你

呢d中文字封面同左下角呢類logo呢,就唔好買,肯定係撐警狗源代理
感謝
信和千代田如何定都係去hotline好啲
Hotline一定係黃
千代田無罷工無表態,Out
3.18更新
主機推介去AEON / UNY / 豐澤買,港任話呢幾間係直接同佢地擺貨,此圖片由01749巴打提供

點分係咪狗源貨
https://lih.kg/mMJEBoX

hotline+1
日版優先
屯門置樂more mail game係咪黃?
屯門置樂more mall game
為免都仲係有人唔識點買,請認明良心貨分級標籤
黃藍唔知 不過雪糕店隔離個間條友態度好差
對住電梯個間就貴 前排Just Dance佢賣499
置頂有
屯門GameBox - 慶祝區選,Mario Party特價https://lih.kg/mMJEvmX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞