[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
買switch手制係咪都係aeon?
定係aeon都避唔到一定要去Amazon
想買ps4主機
乜aeon有架咩?!
我諗佢全部貸都應該係直接同任天堂攞
無理由機係,其他唔係咁奇怪掛
見過佢fb有post係屌大灣區
不過有時用殘體字 同今次賣武漢罩
有update啦
7/3開始接受預定
但唔知發售日期有無變
188四眼阿婆點解係黑店?
二手當全新賣
水貨當行貨

不能盡錄
無表態,無罷工
碌FB搵地址個陣,撳佢個網址仲中埋伏
淨係見到有人留言話係老實商人
https://www.facebook.com/boboasystem/posts/2052233624878437
想問aeon switch game係咪直接同老任入貨?定係都係狗源
有無Source
依家間間都要食,黃店都無例外
留名
3.7更新
主機推介去AEON / UNY / 豐澤買,港任話呢幾間係直接同佢地擺貨
此圖片由01749巴打提供

push
push
今日睇完個po去幫襯左GTR Co
認真求討論,唔係想引戰嘈交
路過想問下巴打們,有關好景火之鳥既情況
因為反佔中之前已經有幫襯開佢,最近再去都見到文宣咩都好齊。

想問下擺佢入藍店既原因係?賺大陸人/水貨客錢?
我記得事發之後有唔少人去佢cm到屌爆佢、又話好失望,
之後佢都好似有認衰。
之後仲有另一單野,係佢講緊話西九海南雞鬧空姐牛肉飯係臭閪覺得好過火(好似話欺凌女人),話要罷食返海南雞。後尾又係比手足屌到佢爆,佢有解釋話唔知發生咩事,唔知道空姐牛肉飯有龜拉學生(話影狗侵犯肖像權單野),所以先咁講,後尾都有刪post。

我見依家份List掉佢入藍店,我想講買驚果時有同佢傾兩句,
唔敢講熟,但睇埋佢依幾個月嚟既情況,有派文宣又無炒Game,
與其話火之鳥係藍,不如話佢係大愛左膠黃會應該會貼切啲。

想問下而家係咪黃店既標準會唔會有點高?
如果佢係有賺大陸客錢就係藍既話,
咁點解viutv有淘寶廣告又接受得到?
而家唔係話黃色經濟圈要壯大咩,就算藍絲比錢都應該照賺啦唔係咩
補返句利申,之前都係去開火之鳥同電玩直銷網到買野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞