[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
大笪地條肥閪
擺買佢 死肥閪
大埔廣場巷仔,模型鋪對面係藍定黃?
有時大埔hotline冇嘅game但呢間有
但又廢是幫襯錯藍店
請問依家switch去邊度買好啲
不鳥 見到藍C唔開胃
置頂講個兩間啦
唔好意思 想問一下以上2間鋪
係咪一定要機連一隻game咁賣?
淨機咁買 係咪公價$2340?

最近比個個ring fit燒著左
所以想買部switch玩下

爬左幾個post都唔見有講 所以問一問
可以淨機,公價2340
但如果未來會玩孖車就建議買孖車連機套裝
2410平過分開買幾舊水
利申分開買
豐澤好似係一間間舖(定唔知Online訂就唔駛跟Game,前幾頁有巴打試過),你可以係豐澤到連埋Ring Fit買,唔駛係出面食炒價
ring fit睇最近post豐澤好似無貨, 你可以同sales講switch連埋Ring fit買, 問佢個Ring fit邊間分店有貨, 自搭車過去拎.
如真係全線無貨問佢可唔可以訂同要幾耐, 佢話唔得換第二個sales 或 第二間分店.
我之前係東涌citygate(新開, 可能無咩生意), switch連埋Ring fit買, 一開始話就算屯門拎都要等一個星期(我住屯門), 之後佢同我查到V city有一部, 第二日就拎得.
機連埋ring fit係咪會抵啲
官網係可以淨機買 不過得黑色
一陣都會去豐澤問下 睇佢仲有冇貨先
如果Ring Fit你係有興趣的話,係豐澤跟機買係抵好撚多,呢排隻Game炒到成千蚊
去左豐澤問 無貨啊
佢話應該要新年後先翻貨
岩岩去觀廣遊戲領域問價人中7收幾銀
收428 點知問完其餘兩間 再同個戴住口罩既朋友黎再想即刻買就變左收448
秒速加價唔知係歧視我朋友戴口罩定真係商業決定
$2340仲未包套同mon貼?
本身部機無呢啲嘢,係出面啲廠整
呢啲嘢出面舖頭劏起上黎可以好貴,自己諗下係咪值得
但小店我驚係寶源貨所以唔敢買
即係日本水貨?兩腳插頭個種?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞