[Switch / PS4] 黃藍黑Game舖大集合

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
相信係
留名跟進
大埔/銅鑼灣附近有冇黃?
想出Death Stranding 版PS4
邊到買Switch低玩D
aeon買pkm game
會唔會俾錢寶源賺?
唔會,前面有條link係佢地email對答
Zelda breath of the wild switch實體係唔係藍代理?
日森出左switch福袋
未買機既可以諗諗佢
一個福袋包括以下既野:

非電力加強版主機
一隻game
主機袋一個
mon貼一塊
3000円日本老任e-shop點=半隻game
跟game不定特典一隻

價錢由39000円到44000円不等
啫係HKD 2500-2700就幫你直送上門

而Game有以下選擇:
Mario kart 8
Super Mario Bros U Delux
Super Mario patry
Super Mario maker 2
路易鬼屋 3
Pokemon 劍
Pokemon 盾
任天堂大亂鬥
太鼓之達人
妖怪手錶4++
Zelda 織夢島
Zelda 荒野之息
Splatoon2
迪迪尼tsum tsum
王牌釣手

狗源? 不了
ps4 妖錶 關唔關狗源事 可以放心買?
有無LINK?
有朋友想出機
Amazon.co.jp限定】<ニンテンドースイッチ オリジナルギフトセット>ポケットモンスター ソード+Nintendo Switch 本体 グレー+ ニンテンドープリペイド番号3000円分+アクセサリーセット+おまけ付き
https://www.amazon.co.jp/dp/B0823S3NHT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_at56DbNW0ZDMX
如果想出機 一定去Aeon?? 包保養??

我見黃店位置無咁方便 同想碌卡
全部行貨機都有一年原廠保養
講緊Aeon / UNY同其他黃舖嘅分別係在於,前者兩間個貨源唔係來自狗源,肯定唔會俾錢班仆街賺到去買花牌
仲有好多舊版主機未清
之前經過柏麗
Kk圍哂版 成間中銀咁
黑店名單更新:

灣仔電腦城一樓(得一間)

原因:同D客講話中文封面先有中文,呃人買狗源貨
新手想問一下

見好多人話行貨一定會係經狗源
咁以上黃店佢地係咪有特別門路攞貨

小弟準備買switch 做功課研究硬件軟件外都想幫襯手足 如果去葵廣果間買係咪都ok
主機
https://lihkg.com/thread/1722834/page/40?post=980
港任話UNY/AEON係直接同佢地擺貨

Game
要睇係邊間廠出品,圖中嘅行貨都係狗源
其他行貨就唔關佢地事
感謝回覆

如果想玩健身環冒險係咪姐係助紂為虐
係,同埋依家都仲係炒價
好多人去日本Amazon買
可以去嗰個Post睇
仲炒緊 想俾女朋友玩

所以其實黃店都係立場嚟 佢地入既貨係唔係狗源既都控制唔到係咪
有啲黃店應該有途徑係其他地方入貨嘅
唔好意思地直截了當問左一間黃店 唔知會收到咩答案

anyway感謝手足回答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞