[月經] iOS集中討論區 (115) AirPods Pro, Apple TV+

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
首先改口叫返差電先
你都識講條線保養係跟機
咁點可以是旦一部機未過保養就可以帶條線去換
Apple TV+睇電影要比另外買真係令我卻步,我通常都係突然想睇戲就開黎睇,劇都唔算成日追
點解咁多人分唔清 Apple TV+ 嘅節目同 iTunes Store 電影嘅分別
因為我會覺得佢個nature係似netflix個類
因為Apple將兩樣嘢放咗落同一個app
好波
好撚亂
earpods同線係可以
咁經電腦同步去iPhone嘅歌 or Music or iTunes Store 買咗嘅歌 ... 都一樣係用同一個 app 開嚟聽 !
Wifi待機12個鐘得返90%正常?
iOS 13.2 無晒iOS 12 原生既wallpaper?
7仔新機iOS 13.2
係,你啱
咁你快啲去換啦
有無人升左13.2發覺成部機所有畫面都淺色左?
Check到,有serial number㗎嘛
你做乜鳩,我唔介意佢貴啲呀,我覺得一個app有得睇哂劇同電影方便啲姐netflix我都有sub架,咁係用家角度黎講梗係一個app睇哂最開心啦
比錢睇垃圾 不了
隻airpod2有陣時連唔到右耳,要入盒再攞出黎
係咪挑引緊我買隻pro黎用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞