[月經] iOS集中討論區 (115) AirPods Pro, Apple TV+

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
係有比13.1差 仲易熱左
啱啱Check左YouTube app都有45001 wakeups caused
究竟係要app update 定iOS
應該iOS 13.2問題,之前13.1.3未試過reload又核電,上完13.2就瘋狂reload+食電
冇2019 ipad pro
以往,iPad 也習慣在 10 月底推出更新,而 iPad Pro 在 2018 年 10 底發佈後,原本有人估計會在今年十月推出更新版。不過,在發表最新財報後,Apple 首席財務官(CFO) 表示 iPad Pro 會使用跟以往不同的更新周期,因此 iPad Pro 不會每年更新,而 2019 年餘下的時間也肯定不會推出新版。

外界預期,下一代 iPad Pro 會加入 3D 感應元件,iPhone 11 Pro 的三鏡系統於其中。令 iPad Pro 變成拍攝及剪接好幫手。同時,iPad Pro 有機會同時加入 5G 支援,因此 2022 年的 iPad Pro 改變也相同大。有分析師預計,iPad Pro 可能最快也要 2020 年 3 月才發佈。
連iPhone 都冇咗3D Touch喎
iPad 會有?後面假咗啲喎
iPad Pro 應該有啩
要用嚟畫畫
但係我13.1.3都係咁喎,off screen都kill app,明明打緊機 熄一熄就重新開game,玩到燥
13.1.3反而真係冇試過Reload,13.2最明顯一定係Safari,連登都有但冇咁密
13.1.3只係掃mon冇咁順 7plus 但係其他野ok
我屌
其實iphone mon花會唔會影響回收價?
係囉 同埋點知申請左未 唔見有制/日子
只可以睇劇?定戲都free埋?
Apple唔會 出面會扣
爆mon就Apple低過出面
點會有戲 得劇
聽日就有得睇
https://youtu.be/Vuswi67d8wQ
呢度都有講個tam management 唔得
都係黐膠水難換電
買AC+預咗兩年內換新
可能拆爛都要拎返粒晶片出黎呢
我發覺13.2 正式版
reload 仲勁過beta
連登秒reload
出面扣2-300? 定會扣好多? 只花無爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞